זוכרות שסיפרתי על היתעללות בגן ילדים שגיליתי? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקציר למי שלא, הלכתי לראות גן, הסייעת מישהי שלמדנו ביחד. סיפרה על היתעללות, פיזית ומילולית.
הגשתי תלונה במשטרה בזמנו. החוקר אמר לי ישר שסביר להניח התיק יסגר איך שאני אצא מפה, בגלל שאני צד ג׳. אמר שבמקרים כאלו פונים לבית משפט לבקש צו, ומתקינים מצלמות סתר בגן. אבל אמר במקרה שלנו, אני לא יכול לסמוך רק על העדות שלי.
10 תגובות
עמוד 1
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מזעזע אבל לא ממש מפתיע.....
רק תקשורת את יכולה לערב כאן. איפה את גרה?
תפני לעיתונאית, טלויזיה, רדיו. רק הם יכולים לערער את הגן הזה
אם היית פונה לאחד ההורים שיפנה למשטרה - זה משהו אחר. אני יודעת שזה נורא ואיום ששמעת על התעללות ואינך יכולה לעשות דבר, ונשות הצוות לא עושות דבר, אבל מצד שני- זה חוק שנועד להגן עלינו מפני כל אחד שבא לו לעליל עלייך עלילת שווא. זה שאותה המטפלת המשיכה לעבוד במקום במקום לדווח להורים ולמשטרה - זה הנורא!
הסייעת לא יכולה לתת לך טלפון של אמא מהגן? אם אחת האמהות תדע ותתחיל לחקור את העניינים או תחבר לעצמה עוד כמה אמהות- יהיה להן יותר כוח!
למה הסייעת לא מעידה במשטרה??
אורטל אני מאשדןד. הסייעת עזבה בגלל זה את הגן. היא לא רוצה לגשת לתחנת המשטרה. לא משנה כמה דיברתי איתה, היא מפחדת להיכנס לתוך זה שזה לא יעשה לה בעיות. כל זה מאפריל. יש מישהי שאני מכירה שהילדה שלה בגן. דיברתי איתה.
לגבי האלימות אותה הגננת השניה היתה תופסת ילדים מהרגל ומהיד ובצורה כזו זורקת אותם למיטה! מקללת אותם חופשי. אם הסייעת היתה באה לחבק את אחד הילדים, אז ההיא היתה אומרת: מי חמוד זה חמוד? איכס גועל נפש, לך לך מפה מכוער, וכל זה נאמר לילד!! והוא הרבה דברים נחמדים.
הם גם אמרו שיש 25 ילדים ו3 מטפלות, כשבפועל יש 28 ילדים ו2 מטפלות. והוא איך שהלכנו היא אמרה לסייעת : ״ נו מה לעשות? צריך לשקר לפעמים, שיגיעו לגן אולי ישימו לב אולי לא..״
לילדים קוראת בשמות גנאי, כל אנשי הצוות 2 על קבוצה ולא מסתדרות, אז את הכעס מוציאות על הילדים. הילדים לא מקבלים לא חום ולא אהבה.
לי זה לא נראה תקין!!!! תקנו אותי אם אני טועה!!!
על איזה גילאים מדובר בגן? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מאמי אני עבדתי בגן והייתי עדה להתעללות מאוד קשה של ילדים, התלוננתי במשטרה ומה שקרה שפיטרו אותי היא עזבה את העבודה אבל כמובן חוץ מזה שום דבר. האמת גם לי נראה שהמשטרה סתם קיימת אצלנו. שצריך אותם הם פשוט לא נמצאים ולא עושים כלום
אולגה אני מזועזעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תפני לאורלי וגיא ולאושרת קוטלר לשניים יש פייסבוק ואפשר לשלוח להם הודעה אישית אני בטוחה שברגע שישמעו מהם שיש משהו יתחילו להזיז דברים