אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    ילדתי לפני כחודש. לידה ראשונה. יש לי כמה שאלות. אבל קודם אתן קצת רקע.
    כל מהלך ההריון היה תקין לחלוטין. מהלך הלידה היה תקין לחלוטין. שבוע 41+0, ללא אפידורל. כשהייתי בפתיחה מלאה פקעו לי את המים שהיו מים מקוניאלים. בשלב זה התחילו קצת ירידות בדופק ולכן בצעו חתך חיץ כדי שהלידה תהיה מהירה יותר. בסה"כ מתחילת הצירים ועד הלידה עצמה היו 12 שעות (5 שעות בחדר לידה). התינוק נולד בריא וחוץ מקצת מצוקת עובר הכל היה תקין.
    כדי לטפל בתפרים בצעתי הרבה שטיפות במים וסבון וכעבור 10 ימים הכאב עבר לחלוטין.אבל אם אני נוגעת באזור אני מרגישה את הצלקת.
    1. האם לפני קיום יחסי מין עלי להבדק אצל רופא?
    2. האם מותר לי להסיר שיער מהאזור באמצעות גילוח וליזר (לא שעווה) או שגם זה מצריך בדיקת רופא?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את צריכה להבדק אצל רופא לפני כל אחד מאלו

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה