בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מבקשת להתנצל מראש על מספר תיאורים.

בת 39.5, הריון ספונטני שלישי במספר, תאריך ווסת אחרונה 29.5 (שבוע 5+5) בטא מיום ראשון האחרון 1290.7.

הייתי אצל הרופא ביום ראשון והוא אמר שעוד מוקדם לאולטרסאונד ושאני צריכה לחזור ב-17 לחודש ואני כבר יוצאת מדעתי .

אני יודעת שכל הריון שונה אבל שני הראשונים היו זהים מסביבות שבוע 6 בחילות לאורך כל היום וכאן כלום.

עכשיו מה שהכי מלחיץ אותי זה שמההתחלה יש מעט הפרשות צהבהבות-כתמתמות והבוקר היתה הפרשה חומה יותר כמו ביום אחרון של הוסת. כמו כן מידי פעם כאבים בגב תחתון ומעט כאבי (היו בעיקר בהתחלה עכשיו פחות) בצד שמאל כמו לפני ביוץ.

רק הפיטמות מעט מעט התכהו ומסיבבן רואים קצת כלי דם כחולים בולטים יותר אבל אין כאבים, היו לי מעט ממש כאשר היה איחור במחזור.

קבעתי בכל מקרה תור ל-17 אבל גם לראשון בבוקר האם יהיה לו כבר מה לראות? האם כדי למרות שלא ביקש לעשות שוב בטא ביום ראשון?

אני כל כך רוצה את ההריון הזה ולא יודעת איך להרגיע את החרדות שאני ממש לא מבינה למה הן כאן לאחר שבאמת בפעם הראשונה שניסינו זה נקלט.

הרבה תודה על ההבנה ומחכה לתשובתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עד בדיקת האולטרה-סאונד, אין לי שום דרך טובה להרגיע את החרדות, כל התאורים שאת מוסרת יכולים לתת רמזים לכאן או לכאן, ומילא דרגת האמינות שלהם איננה גבוהה מבחינת הריון תקין או לא תקין
    אני יכול להגיד שהן לא מוצדקות ושרוב הסיכויים זה שהכל תקין
    ערך הבתא הוא תקין לשבוע ההריון בו את נמצאת
    את יכולה כבר ביום ראשון לעשות אולטרה-סאונד , ואמורים כבר לראות לפחות שק הריון ואפילו דופק

שיהיה בהצלחה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה