ראיתן את הפרסומת של יס?!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם יש משהו שהם יודעים לעשות טוב - זה פרסומות (כנ"ל סלקום, אגב)

קרן פלס יצאה שם פשוט מטריף!!!!!!

איזה יופי של פרסומת- נהניתי מכל רגע
15 תגובות
עמוד 1
  • כן!!!

הבעיה שהם יודעים לעשות רק פרסומות
  • כן, אחלה פרסומת

• כן, פרסומות הם יודעים לעשות...
  • גם אני ראיתי
    פירסומת מגניבה ביחוד הקטע עם המחבת

• לא רק פרסומות אנחנו יודעים לעשות טוב

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • בת שלי זה לא הוט

• אתה לא דופק מתי רוצה זורק ...
    מצטרפים ל

• גם פרסומות של גרוזינים מדליקות בטירוף

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• הפרסומת של יס מדהימה, קרן פלס במיטבה, כיף לראות שהיא ממש לא מתביישת בעצמה ועושה מה שנראה לה טוב, ואיך היא מרגישה בנוח עם הגוף שלה? וואאוו
    מה שמעצבן זה שהכסף בשביל ההפקות ענק האלה (ואני מדברת פה בעיקר על הפרסומות היפות של חברות הסלולאר למיניהן) בא מאיתנו, הצרכנים. ועדיין עובדים עלינו ועדיין אנחנו מתעצבנים, אבל העיקר שאנחנו מלאים גאווה שאנחנו רואים את הפרסומות הכל כך ישראליות האלה... אז מצד אחד זה נחמד, ומצד שני, תחשבו מאיפה זה הגיע. הנה היום קראתי על הרשת החדשה שעומדת לצאת כמתחרה נגד חברות הסלולאר, נקווה שייצא מזה משהו
    תקראו, יש בזה אפילו משהו מצחיק http://www.ice.co.il/article/view/278101
  • ביס יתחיל שבוע הבא ערוץ דיסני לילדים

• מה ז"א שבוע הבא?
    יש ערוץ דיסני לילדים כבר מעל שנתיים ..
    ערוץ 45

מצטרפים ל

• דיסני גונייר זה יהיה בערוץ 43 מיכל את עובדת ביס ולא יודעת

• הפירסומת מגניבה והיום שיכנעתי את אמא שלי סופית שנעשה יס מקס טוטאל עם ה - VOD יש מלא תכנים לדנדוש בחינם הקיץ ודברים שדנדוש מאוד אוהבת
    כמו קופיקו במקום לראות במחשב תראה ב VOD דרדסים דורה דייגו.
    היום רצתה שאקנה לה די וי די של הדוד חיים אבל לא הסכמתי כי חבל על הכסף ידעתי שלא תראה אבל מי יודע אולי ב VOD היא תפתיע אבל מה כן פתאום התחילה לאהוב את רינת (צפתה אצל חברה שלה פעם אחת בהוט VOD ברינת אצלנו בחצר מאז אוהבת אותה) הערב לבד צפתה בדי וי די של רינת מסיבת פיג'מות, 3 פעמים רצוף (יותר ממה שצופה בעיקרון במיכל )

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה