אני באמת לא מבינה את משרד החינוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תהרגואותי אני לא מבינה את משרד החינוך עם האופק חדש בגנים בנתניה זה כבר יהיה תקף השנה הזו בכל הגנים.
    שקד הולכת לגן טרום טרום חובה של בני שלוש. תסבירו לי איך ילד בן שלוש וחצי אמור לשרוד עד שתיים וחצי????כבר היום עם עוברים את השעה אחת וקצת שקד כבר מתה מעייפות והולכת לישון לפעמים בלי אוכל שהיום היא רגילה לאכול בשתים עשרה ומשהו לא מבינה את המדינה המעוותת הזו.
    אנחנו עדיין לא יודעים אם נרשום אותה לצהרון או שהיא תהיה אצל אמא שלי ע"מ שנחסוך כסף למרות שלאמא שלי זה מאוד קשה איך ילד אמור להחזיק כל כך הרבה זמן שבתשע או עשר כריך. אצלינו המבוגרים ברוב מקומות העבודה עושים הפסקה ב - 13:00 אז איך ילד קטן אמור להחזיק עד אחרי שתיים אני לא מבינה וכל כך כועסת על זה. אפילו אנחנו בעבודה שאוכלות משהו בבקור כבר בשעה שתים עשרה ומשהו כבר חושבים מתי ההפסקה ומתי אוכלים.
    באמת יש אנשים שלהם זה טוב אבל לא חשבו על הקטנים האלה
9 תגובות
עמוד 1
  • זה עד שעה 14.00 לא 14:30
    ותתני לה עוד משהו בתיק לאכול
    אני בטוחה שאם היא תהיה רעבה לא יגידו לה לא לאכול
    ותאמיני לי שהיא תתרגל
    יהיה בסדר
    הכי הרבה תבקשי שיוציאו אותה בשעה אחת

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אצלנו בגן יש הזנה, כלומר, במקום להכין לילד כל בוקר כריך
    הסייעת מכינה להם כל יום , ואני משלמים על זה...
    אז כבר דברתי עם כמה אמהות, שנוסיף עוד קצת כסף
    ובשעה 12 יתנו עוד כריך, או פרי או משהו...
    תבדקי את העניין....
    מקסימום תשלחי עוד כריך ותבקשי שיתנו לה ב 12...

וחוץ מזה , ילדים מתרגלים לעניין הארוחות מהר מאוד
  • הי,
    אופק חדש זה עד 14, חוץ מזה הגננת אצלנו הסבירה שהם יביאו עוד משהו, פרי או כריך ויאכלו בשעה 13.

חוץ מזה כל הילדים מתרגלים לא לישון צהריים בגני עריה, בהתחלה הם קצת עייפים אבל בסה"כ מעניין להם והם רואים את שאר הילדים ולא רוצים לישון.

אני דאגתי גם שנה שעברה לפני שהגדולה שלי נכנסה, שיגעתי את הגננת בשאלות של מה היא תעשה אם היא תהיה עייפה ותרצה לישון, אז בגן אחד אמרו לי שאין ברירה היא תתרגל, אבל בגן שרשמתי (ושהיא נמצאת בו) הגננת אמרה לי שהיא תוכל לישון בפינת בובות, את יכולה לשאול את הגננת? זה יכול להרגיע אותך קצת...
  • לישון צהרים הם מתרגלים לא לישון צהרים ... שחר אצלי כבר שנה לא ישן צהרים התחלתי להרגיל אותו לא לישון עוד לפני שנכנס לגן עייריה
    לגבי האוכל תשלחי לה עוד דברים בתיק שהיא אוהבת לאכול ולפי מה שהבנתי מאוד גנים הם יחלקו את זמני הארוחות שבסביבות 12 יביאו לילדים עוד משהו לאכול

אני תמיד שאני באה לקחת את שחר אני מביאה איתי פירות ובדרך הביתה הוא אוכל אותם

• אבל שקד של שריתי עדיין קטנה לדעתי....אני ממש מבינה את הדאגה שלך
  • אורטל אצלי שחר נכנס לגן בגיל של שקד לקראת גיל 3.5 והוא הסתדר

• אצלנו במשפחתון כמובן בהסכמת ההורים מלפני חודשיים אריאל לא ישן בצהרים ואני מברכת את הצעד הזה יום -יום שעה-שעה את הגננת. סופסוף יש לי ערבים פנויים בשעה 20:00 - כולם ישנים אצלי!!

אני אישית משאירה את אריאל במשפחתון עוד שנה - פותחים אצלנו קבוצת גיל של 4-5 ואז הוא מימלא עד 16:00 עם ארוחות.

ילדים מתרגלים לשינויים מהר, בבוקר תני לה כריך, קורנפלקס - ושיהיה לה בתיק עוד כריך/פירות/ירקות/פתיבר עד שהיא מגיעה הבייתה.
  • על השנה אני לא באמת דואגת כי כבר עכשיו בסופי שבוע לא תמיד היא נרדמת אבל היא תלך לצהרון והבנתי שילדי הצהרונים הולכים באחת וחצי וישר יקבלו ארוחה. באמת נשים לה עוד משהו קטן בתיק ונחכה לתחילת השנה לראות מה אומרים באסיפת הורים וכו'
    נקווה שהיא לא תישפך לפני שתאכל

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה