מה כ"כ הזוי?!? סקר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבת יצאתי מהבית..
22 תגובות
עמוד 1
  • לאנשים תמיד יהיו תגובות מוזרות ולא שגרתיות.
    עשה לך טוב לצאת מהבית???
    הריי להגיד הגומל צריך- את זה כולם יודעים גם ביישוב, אז מה רוצים שתשאירי את אמונה לבד בבית??
    קצת שמש וויטמין D לא יזיק בימים שכאלה זה רק בריאות.
    אני אחרי הלידה של אריאל גם היו לי כמה תפרים ואחרי יומיים כבר לא הורגש ובכלל אחרי הלידה של מתן (קיסרי) השתחררתי מבית החולים ביום הרביעי ביקשתי שיחרור מוקדם, הייתי בסופר פארם וביום של הברית נסעתי עם אחי ואבא שלי לקניות ואף אחד לא האמין לי שאני אחרי קסרי ועוד שבוע אחרי!
    הייתי מבינה אם הינו עכשיו בינואר, שלג בחוץ ואז באה שאלה של למה את מוציאה את הקטנה החוצה.
  • עם מעין לקח מעל חודש (אבל זה בגלל הפגות

• אני עם אדר יצאתי יום אחרי השחרור לבדיקת צהבת...

[
    []
  • קודם כל תעשי מה שנראה לך, אם יש לך כוח תצאי. למה להסתגר בבית?
    נראה לי שפעם ראשונה יצאנו לקופת חולים להישקל אחרי שבוע, עשינו סיבוב ברגל ולקח איזה שעה
  • זוהר - מסכימה עם כל מילה שלך!
  • אצלנו כמו זוהר

דור נולד בנובמבר אז יצאתי שהמזג האוויר נתן לנו לצאת מהבית
    טיול למטה לקחת את שחר לגן ומהגן סיבוב בפארק

• אני יצאתי לטייל בקניון אחרי שבוע !
    אמנם עדיף לא לקרב אותה לכל מיני סוגיםשל וירוסים שיש למלאאנשים , אבל ..
    זה קשה להיות רק בבית!
    וכן , גם לי נדחפו אנשים זרים ואמרו לי למה יצאתי ....
  • אני יצאתי עם ליה אחרי שבועיים
    נטלי
  • טוב מתי יצאתי

אז ככה:
    אחרי הלידה של אביאל אחרי ניתוח קיסרי בדיוק קיבלנו את המפתחות לדירה אז יצאתי מיד איך שחזרתי הביתה הלכתי להכין את הבית.
    בלידה של ליה אחרי שבועיים של לידת וואקום הלכתי לעבוד עם בעלי במסעדה שהיתה לנו וממש עבדתי.
    בלידה של מאיה עוד באותו יום של הלידה הסתובבתי וטיילתי הלכתי לקניון והיא היתה בתינוקיה הייתי בלי תפרים בלי אפידורל אז הסתובבתי.
    אני בכלל טיפוס שלא יכול לשבת.

• מסכימה עם זוהר.
    איזה אנשים הזויים! מה זה ההערות האלו?

מאור נולד בסוף נובמבר, אבל באותה שנה היה ממש לא קר והוצאתי אותו החוצה מגיל 9 ימים (ואני לבד הלכתי להסתובב בקניון בדיוק שבוע אחרי הקיסרי - ביום הוציאו לי את סיכות מהבטן - מייד אחרי זה)

• מה איכפת להם מתי את יוצאת מהבית???
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני הכי קיצוני! כשגאיה היתה בת שבוע העמסתי תיקים לרכב ולקחתי אותה להורים שלי למרכז שעתיים נסיעה, לבד!כי בעלי עבד!

עם ינאי זה קרה אחרי יותר זמן כי הוא יליד ינואר והיו כמה שבועות גשומים וקרים במיוחד אז חיכיתי, אבל רכבתי באופניים לגן של גאיה להביא אותה ...
    יומיים אחרי הלידה ... ועוד הלכתי איתה לגן שעשועים משם.
  • לא רואה שום סיבה לא לצאת מהבית..
    עם ליאור כשהיה בן 3 וחצי שבועות טסתי לישראל.
    עם טל..יצאנו לטיול בשכונה כשהיה בן 4 ימים...
    עם שחר..כשהיה בן 5 ימים בערך יצאנו...
    יש ברירה? צריך לשים אח בגן ..צריך אויר...

תעשי מה שעושה לך טוב

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • זה איך שאת מרגישה
    אני יצאתי עם ליאבי לקניון בגיל 3 שבועות כי הייתי צריכה לקנות בגדים לברית
    ועם איתי יצאתי כבר אחרי יום כי הייתי צריכה לחזור לבית חולים לבדיקה

• תעשי רק מה שנראה לך אל תתייחסי לדעות של אחרים

• את יותם הוצאתי מהבית עוד לפני הברית, הלכנו לקנות בגדים ועוד לקניון. מה לעשות, למזלי שלי עוד אף אחד לא העיר. מזאת אומרת יש זמן להוציא אותם מהבית
    כל אחד יעשה מה שטוב לו למה אנשים חייבים לדחוף את האף שלהם.
  • בשתי הלידות בגיל 4 ימים כבר היינו בקניון... גם כלפי היו תגובות כאלו אבל שיקפצו לי - עושה מה טוב עבורי ועבור המשפחה שלי...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• את יואב ילדתי בחורף, אז הייתי בבית, ורק יציאות קטנות לטיפת חלב וכדומה...
    עם רותם כבר בגיל שבועיים כבר יצאתי איתה להביא את יואב, וגני שעשועים וכו'...
    אגב, עם רותם השתמשתי המון המון המון המון במנשא, זה ממש ממש נוחף
    בעיקר שיש עוד ילד שצריך אותך...
  • שבן נולד היתה לנו תקופת לחץ בעבודה...הוא נולד בשבת
    ביום ראשון השארתי את בעלי בבית חולים ונסעתי לעבודה ל6 שעות לסיים את מה שצריך..
    איזו אימא רעה

מאמי- בהזדמנות הזאת, _לא היתי פה) המון מזל טוב להולדת הנסיכה ! שתדעו רק אושר, נחת ושמחות במשפחה היפה שלכם !
  • תודה!!
    יא משוגעת.. מבי"ח יצאת לעבודה?!?
    איזו מסירות!!
  • את שקד הוצאתי אחרי חודש וחצי ורק לגינה ליד הבית ולא שום מקומות הומי אדם כי הפחידו אותנו בגלל הפגות ועכשיו לא תהיה לי ברירה לא לצאת למרות שיוסי חופר לי שעד אחרי הברית לא מוצאים - אמאלה איפה הוא חי במאה ה - 17
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה