אחרי גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן

בשאלה קודמת סיפרתי על גרידה שעברתי בעקבות מולה חלקית (כך נמצא בתשובה הפתלוגית) אני נמצאת כיום על גלולות בגלל ההמלצה שלא להכנס להריון וסיימתי חפיסה ראשונה, פשוט הרופא שלי בחו"ל ואין לי עם מי להתייעץ (מזל שאתה פה...) הבטא שלי עומדת היום על 199 (שלושה שבועות אחרי) ואני חוששת שיש מצב שהמחזור שלי יתאחר, השאלה האם להמשיך לקחת גלולות שבוע הבא גם אם המחזור עוד לא הגיע או להמתין עד לקבלת המחזור על מנת להתחיל את החפיסה השניה.

כמו כן שלושה שבועות אחרי עדיין מופיעות הפרשות סמיכות בצבע חום כהה האם זה תקין?

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון, הבתא צריך לרדת לאפס, ורק אז לקחת גלולות
    אם בינתיים, התחלת אז קחי גלולות כמקובל, כלומר 21 יום ו 7 ימי הפסקה
    יש סיכוי שאם הבתא עדיין יהיה חיובי - לא תקבלי ווסת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה