מה אנייעשה איתה? קצת נואשת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריאן שלי
17 תגובות
עמוד 1
  • אולי, אבל רק אולי, ירד לה התאבון כתוצאה מתחילת צמיחת שיניים?
    אצלי זה קרה לכולם ואצל חיים זה היה במשך תקופה ארוכה.
    אל תנסי לדחוף בכח!!! זה לא יעזור ורק יצור להם אנטי.
    אם את עדיין מודאגת את יכולה לפנות לרופא ילדים ע"מ לשול כל מיני דברים כמו פטריה בלשון, כאב גרון וכדו'.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • תודה
  • באמת תוודאי שאין שום בעיה בפה או בלשון, ואם אין רק תשמרי שהיא לא מתייבשת (טיטולים רטובים לאורך היום)
    לדעתי, אל תנסי לדחוף לה. תציעי לה בזמנים פחות או יותר קבועים, ומה שהיא אוכלת זה בסדר.
    זה בטח זמני, אבל אם התיאבון לא חוזר לה לאורך תקופה יותר ארוכה, צריך לעקוב גם אחרי עליה במשקל ובאורך.
    אבל בינתיים תניחי לה, אולי פשוט חם לה...

• תקני לה נגיסון!

תני לה לאכול עצמאית
  • אולי תעשי לה את המרקם יותר דליל כמו של גרבר
    אני עושה לדור את המרק כמו גרבר אחרי שאני טוחנת אני מוסיפה לזה את המים של המרק עד מתקבל המרקם
    ועוד משהו אני התחלתי להוסיף לדור טחינה למנת ירקות וזה מוסיף לזה טעם הוא אוהב את זה אולי תנסי גם ( אני מוסיפה טחינה גומלית בזמן שאני טוחנת את האוכל )

• לא יודעת למה היא לא אוכלת, אבל טיפ לפירות: תבשלי אותם מעט לפני שאת טוחנת. הם יהיו עדינים ורכים יותר במרקם.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בנות,אני אנסה שוב ..למרות שאני מרגישה שניסיתי הכל כבר!
    אני אחכה עוד כמה ימים לשיפור, ואם לא, אקח לרופא..
  • גם חום בחוץ יכול להשפיעה על רצון לאכול ....
    אבל כל העניין של אוכל זה דבר זמני ולרוב מתי שהו זה משתפר היום צחקתי ... אחרי ש3.5 שנים שמתי כמה בני רוזה וכו, אכלנו שקדיה , תחינה וכו היום התברר שעלינו יפה מאוד ומומלץ לאכל פחות פחממות . למזלי רופאעה קיבלה תשובה שאני אוכל מה שבא לי וככה אני ימשיך ....בחור בחצי שנה עולה כמו שלא עולה בחצי שנה ראשונה לחייו ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • צודקת!!
    איך אפשר לאכול בחום הזה??
    אני ממש מכריחה את עצמי לאכול משהו חם- בשר ותוספת.. בגלל ההנקה.

הייתי מעדיפה להסתפק בענבים קרים

• פנינוש יקרה

את אמא ככ טובה...

אני גם חושבת שהתאבון יורד כמתחילות צמיחת שיניים לא?

בכל מקרה.. תהיי רגועה..יהיה בסדר מאמי
  • מזכיר קפיצת גדילה האמת
  • תודה על החיזוקים ..
    נגה - איך זה מזכיר קפיצת גדילה?? הרי בקפיצת גדילה יש תאבון מוגבר..
    ופה, היא לא אוכלת כמעט...
    הנה , ב13:3 אכלה 30 CC
    ועכשיו , אחרי 5 שעות אכלה רק 60
    לא הזוי?????????
  • לאו דווקא, קפיצת גדילה אצל ילד שאוכל בקבוק הוא קצת שונה, איך המצברוח שלה?
    איך היא אוכלת בלילה?

• זה מוכר לי עם בני , אצלי בזמנו היתי מסיפה דייסה למטרנה שלא אכל והינו נותנים בכפית . והיתי עושה לו פירות עם פטי בר מושרים במטרנה ושקדיה , מה לא - היה דחליל וכל פעם בקושי עולה במשקל , עשינו גם בדיקות דם מה לא . עד שגדל וגילה מה טעם החיים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • דווקא בימים האחרונים היא קרצילולה קטנה, מייללת , אבל זה נראה משעמום או בא להידיים ..
    אין סימנים למחלה ..
    בלילה היא קמה יותר מהרגיל
  • אני היתי לוקחת אותה לרופא שיבדוק

• מאמוש תקחי אותה לרופא שיבדוק את הגרון שהכל נקי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה