היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדידוש, איך אני שמחה בשבילכם!!!! אמן שמעכשיו והלאה תהיו רק בעלייה
תודה
יווווווווו מאמי אני עם דמעות בעיניים! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה מרגש! אני כל כך מאושרת בשבילכם
אני כל כך מתרגשת בשבילכם
כ"כ מתרגשת בשבילכם! העיניים מוצפות דמעות... כמה טוב לדעת שהם חזרו אליכם
למרות שמחקת אותי כבר פעם שניה מהפייסבוק!!!!!
וואוו, אני קוראת וכולי צמרמורת, ודמעות בעיניים, אני כל כך שמחה בשבילך!!!!!!!! קבלת את החיים שלך בחזרה, שמרי עליהם!!!!!!!!
שיהיה לכם בכיף, הרבה שמחה ואושר!!!!!!!!!!!!!!
עדי אני כל כך שמחה בשבילכם, שסוף סוף הילדים חזרו הבייתה, אני מתרגשת בשבילך חמודה. שיהיה בהצלחה והכי כיף שרק אפשר ושתגדלו אותם בנחת ושלווה
יו עדי !עברתם חצי שנה מהגהנום!!!!!!!!!1 אני מורידה את הכובע בפנייך שעברת את זה וצלחת את זה כמו גדולה וכמו ענקית ואני ממש ממש מאושרת בשבלכם שהילדים חזרו לזרועותיכם .! הלוואי ומעכשיו תדעו רק טוב ואושר יחד!
כייף לשמוע... ממש מרגשששיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני עם דמעות בעיניים!!! אני כל כך מאושרת בשבילך וכל כך מרוגשת ממך!!!! מאחלת לכם את כל הטוב והאושר והשמחה שבעולם!!! דף חדש התחלה חדשה!!!
תודה רבה בנות!!! מה הייתי עושה בלעדיכן כל התקופה הזו
איזה כיף לראות את ההודעה הזאת
עדי אני כל כך שמחה לשמוע את מה שעובר עליכם
עדידוש, אני כל כך מאושרת בשבילכם מאמי!
וואו... מאמי! ידעתי שתדעי ימים יפים יותר שיחפו על כל הימים הקשים שעברת! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
רק עכשיו ראיתי את ההודעה לא הייתי כאן כמעט שבוע (בעיות באינטרנט) אני כ"כ שמחה שהגעת עד הלום