סקר לקראת גני עיריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

13 תגובות
עמוד 1
  • האמת שהתלבטתי לגבי שנ"צ וגמילה ממוצץ.
    החלטתי שאני אאפשר לו לישון שנ"צ אם יהיה לו צורך בכך, וכך אני אחליט לגבי צהרון- להשאיר או לא..?
    לגבי מוצץ- ננסה גמילה כשהוא יצא לחופשת קיץ (ב-8/8), אני אבדוק את המוכנות שלו.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ואלה, לא חשבתי על זה
  • אנחנו מתחילים שנה שניה אומנם אבל יכולה לשתף מההכנות שעשינו שנה שעברה:
    להתרגל לעצמאות, ניגוב אחרי שירותים לבד, לשטוף ידיים כמו שצריך, לפתוח/לסגור תיק ובקבוק שתיה... הרי בגן עריה יש יותר ילדים והגננות לא מספיקות הכול.

מניסיון גמילה ממוצץ פחות חשוב כי הגננות מדברות על זה ורואים שאין לילדים אחרים אז גם לא רוצים.

שיהיה בהצלחה
  • הי מאמי.
    קודם כל - מה שלום המושלמות?
    בקשר לשנ"צ - לא ממליצה להתחיל להרגיל כבר מעכשיו לא לישון שנ"צ, יש עוד 3 שבועות בבית לפני שתתחיל שנה"ל הבאה וכשבבית סדר היום משתנה, ממליצה פשוט לזרום עם מה שיש, יש להם שנה שלמה להתרגל לא לישון שנ"צ, וייתכן מאוד שבהתחלה עדיין יורגש הצורך לישון למרות שיגיעו הביתה מאוחר יחסית, לפעמים שעת שינה יכולה לעשות נפלאות והמניעה שלה יכולה לעשות שמות באחה"צ
  • ההכנות היחידות שאני עושה זה לנג'ס לעירייה..
    עדיין אין לנו גן לשנה הבאה
  • נגמלנו מהבקבוק
  • אנחנו עשינו הכנות
    שחר הפסיק לישון צהרים בעצמו ... לפני שנה אחרי שהיה מאושפז בבית חולים שחזרנו הביתה כבר לא רצה לישון ולא התעקשתי איתו וזה הלך טוב .. אבל זה תלוי בילד אני לא חושבת שצריך להתחיל מעכשיו להרגיל אותה כי יש בהתחלה תקופה של חגים וחופשים ארוכים יום כיפור וסוכות אז לא כדאי ... אחרי שהם מתרגלים לא לישון צהרים הם לא מוכנים להיכנס לישון

הכרתי לו את הדרך לגן שהינו יורדים למטה הראתי לו את הדרך וסיפרתי לו על הגן
    ראינו את החצר הצצנו לגן מהחלון
    סיפרתי לו שיהיו לו חברים חדשים גננת חדשה

מעבר לזה לא הרגלתי אותו לדברים אחרים אני חושבת שהוא למד בעצמו לעשות את הדברים

• לנו נשאר רק לנסות להרגיל אותן לא לישון צהריים

• אני רק מספרת להן כל הזמן שהן הולכות לגן של גדולים
  • אני ממש לא עושה שום הכנות
  • נגה בגן עייריה לא נותנים מוצץ
    אבל אני יודעת שבגנים המיוחדים כן ... יש ליד הגן של שחר גן מיוחד ויש כמה ילדים עם מוצץ

• לנגב את הטוסיק....

• לגבי המוצץ....אני לא חושבת שגם בטרום טרום צריך להיות איתו בגן. אני מבקשת מהילד לשים במגירה. לעומת זאת, אני כן מרשה להתחלה להביא חפץ מעבר שיכול לעזור לילד. מוצץ יכול למנוע ממנו לתקשר עם הילדים בגן בכלל ואיתי בפרט. אני רוצה שיהיה חופשי לדבר, לפנות ולענות לי ולא שאצטרך כל פעם לבקש שיוציא את המוצץ כדי שאוכל להבין.

מעבר לשעות של הגן יש לילד מספיק זמן להיות עם המוצץ וזה כבר באחריות ההורה.

השנה היו לי מספר ילדים שבאו בבוקר עם מוצץ (אחת אפילו עם חיתול בד), שמו במגירה וכשבאו לקחת אותם ישר ניגשו למגירה ולקחו את המוצץ. למה בגן הם יכולים להתנהל יום שלם בלי המוצץ אבל ברגע שהם רואים את ההורה הם תוקעים אותו בפה?? טוב, לא נכנס לזה

ואל תשכחו להקליק לתחרות

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה