עזרה דחוף - גן ערייה ברמת גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    רשמתי את בני לגן ערייה שנה הבאה (הוא יהיה בן 4).
    אנחנו עוברים דירה, אומנם מתרחקים רק כמה רחובות אך החלטנו לרשום אותו לגן ליד הבית החדש כדי שיהיה יותר קרוב ובעיקר שילך אח"כ לבית ספר עם חברים.
    ולכן אני צריכה להחליף לו גן אך אני לא מכירה את הגנים באיזור החדש ולא מכירה אף אחד מהאיזור כדי להתייעץ
3 תגובות
עמוד 1
  • נכנסתי לשניה.. תקשיבי שמעתי על הגן בשדרות קם שהוא מעוווווולה!!
    שזה ממש כמו גן פרטי ..
    חוצמזה - מה שלום יניב??
  • הגן בשדרות קם שמועלה הוא לגלאים קטנים יותר (טרום טרום) והוא בשאר הישוב (ממש ליד שדרות קם), ודניאל יהיה עכשיו טרום חובה.
    הגנים האחרים בשדרות קם לא נחשבים כ"כ טובים, (לפי מה שהבנתי) אומרים שבאחד הגנים הגננת מאוד קשוחה וצועקת והשניה גרועה (למרות שיתכן שיוצאת לשנת שבתון, אך זה גן לשנתיים והיא בטח תחזור לשנה השנייה).
    אז אני מנסה לברר -
    א. האם השמועות הללו על הגנים בשדרות קם נכונים
    ב. האם הגנים בגני ערמונים טובים או לא ואם כן איזה, יש שם 4 גנים לטרום חובה -חובה.

מקווה שמישהי מכירה
  • מקפיצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה