סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה סכום השקעתן, או שתשקיעו על מתנת סוף שנה לכל אחת מאנשי הצוות בגן?
    אני בטוחה שהשאלה הזאת כבר נשאלה ונטחנה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
13 תגובות
עמוד 1
  • בגנים עצמם אני לא נותנת מתנה לצוות, השקעתי מספיק כוועד ומבחינתי מוצא העניין.
    בצהרון דווקא אתן, ישהי הציעה קופסא קטנה של שוקולד מקס ברנר לכל אחת, וזה נראה לי מאוד _14-15 ש"ח, כך נאמר פה)
    לא כ"כ חשוב מה את מביאה, גם ככה הכל מתערבב עם הכל

• האמת עכשיו שאת מעלה את זה אפילו לא חשבתי, אבל בגלל שיותם לא נשאר עוד שנה בגן, בהחלט מגיע להם מתנה. אני מאמינה ש30-40 שח מספיק לכל אחת. נראה לי מספיק
  • בגלל שליאן לא נשארת בגן שהייתה בו
    קניתי לגננת ולסייעת הקבועה מתנה בסכום של 80 לאחת
    לכל שאר המחליפות למיניהן קניתי משהו קטן בסכום של 20 ש"ח.
    אם היא הייתה נשארת הייתי קונה לכולן בסביבות של 20 ש"ח.

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • היי
    אני קניתי בללין מתנות לסוף שנה למורות של אביאל ולגננת ולסייעת של ליה בגן עירייה בקיצור כל מתנה 40 ש"ח מארז כזה יש להם כל מיני פרטים ואת מרכיביה שני פריטים יוצא לך 40 ש"ח מתנה.

• לא קניתי אישי השתתפתי במתנה קבוצתית

• הישתתפתי עם הוועד שאספו 10 שח' מכל אחד

ואני לבד גם קניתי בסביבות 50 שח'
  • אצלינו בקיבוץ נותנים לאחת האמהות 60 שקלים (אין כאן וועד, היא לקחה על עצמה) והיא קונה מתנות לכל המטפלות בשם כל ההורים. אף אחד כאן לא נותן מתנה אישית, לא מקובל
  • שקד עוברת גן אחרי שנתיים שהיתה בגן אחד, לצוות הקבוע (גננת + סייעת) קניתי צמידים במגנוליה, כל צמיד עלה בערך 90 שקלים, אני ממש ממש אוהבת את הצוות הזה, מגיע להן בהחלט!!!

• עדיין לא קניתי, אבל נראה לי 50-70 לגננת ולסיעת הקבועה.

~ יולי ~
  • לדעתי זה תלוי במספר המתנות שצריך לקנות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מה ההבדל בין מעון לגן?
  • 40 בערך עולה מה שאני מביאה ...לכל אחת
    יש 4 עיקריות...ששחר חולה עליהן ודבוק אליהן

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה