התיעצות - סנדלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשת נמרוד יצאה עכשיו במבצע של 1+1 לחברי מועדון (בעצם, כל שנה הם עושים את זה בסוף עונה), אז חשבתי שאולי כדאי לי להצטיד בסנדלים לילדים לשנה הבאה. כל שנה אני קונה להם ממש בתחילת העונה במחיר מלא. הבעיה היחידה ברעיון שלי זה המידות. אני בכל מקרה לא לוקחת אותם איתי כדי למדוד, אבל אם אני קונה בתחילת עונה והמידה לא מתאימה, אז אני יכולה להחליף, ואם אני אקנה השנה ואגלה שנה הבאה שהמידה לא מתאימה, אז אני אתקע איתם. מצד שני - אם אני קונה עכשיו גם לאור וגם למעין, אז בטח אחד מהם יצא כמו שצריך, ובמילא אני קונה תמיד במחיר מלא, אז... טוב, אני מניחה שהבנתן את השיקולים...
    מה דעתכן? אף פעם לא עשיתי את זה בעבר...
    ומה לגבי המידות? אור נועל עכשיו 29, וזה לדעתי טיפ טיפה גדול, ומעין נועלת 25 וזה לדעתי ממש בול עליה (אולי אפילו מתחיל להיות קצת קטן), אז מה לקנות לשנה הבאה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שיש בנות שאוהבות לקנות מראש, אני לא.... אין לי מושג מה יהיו המידות בעוד שנה (שלא לדבר על זה שהשנה קנינו ליובל סנדלים והרגל נתנה קפיצה ענקית תוך חודש והיינו צריכים לקנות לה נוספים...)
  • זה באמת בעיה המידות אצלי גם הם קופצים מידות באמצע עונה
    אם את גרה קרוב לת"א אז יש את נימרוד עודפים
    שם אפשר להחליף מידה גם בעונה הבאה
    אני קניתי להם בסוף עונה מגפים טיפה גדולים
    ואמרתי למוכרת שזה בשביל שנה הבאה אז אמרה שיהיה אפשר להחליף
    בגלל שזה עודפים
    זה נמצא ברחוב קיבוץ גלויות בדרום ת"א
  • לא הייתי קונה מראש (למרות ש- 1+1 זה מפתה

• אצלי עוד לא קרה שקפצו מידה באמצע עונה
  • זה נשמע מפתה מאוד לקנות לשנה הבאה,
    אבל בכל מה שקשור לנעליים עדיף לקנות בתחילת עונה.
    נעל צריכה להיות הכי נוחה על הרגל ורגל צריכה לשבת בה טוב,
    כדי למנוע אחר כך בעיות בכפות הרגליים ועמוד השידרה.
    לכן עדיף למדוד ולקנות ברגע שצריכים, למרות שמחירים גבוהים וכולנו לא רוטשילדים.

אני תמיד אומרת שיש שני דברים שלא מתפשרים עליהם, גם במחיר:
    מזרון טוב ונעליים
  • את מה שמוכרים עכשיו במבצע 1+1, ימכרו בתחילת שנה הבאה בחניות עודפים- בדיוק באותם מחירים יש הרבה חנויות עודפים של נמרוד- ממש לא בעיה
  • אני קונה לשקד באופן קבוע בגדים לשנה הבאה בסוף עונה וזה יוצא סופר משתלם!
    עניין הנעליים מאוד מפתה, אבל לא הייתי לוקחת סיכונים מיותרים. אני לא חושבת שיש אפשרות לנחש מה תהיה מידת הנעליים בשנה הבאה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה