האם יש סיבה לדאגה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר.
    אני בשבוע 20+4
    מתחילת שבוע 19 התחלתי להרגיש תנועות וממש בעיטות :)
    הייתי מרגישה בבירור את העוברית כמה פעמים ביום, וגם מי ששם את היד על הבטן הצליח להרגיש בעיטות.

ביומיים האחרונים הרגשתי תזוזות רק מקסימום 3 פעמים, בעוד שעד עכשיו הרגשתי בערך 4-5 פעמים כל יום.
    האם יש סיבה לדאגה?
    האם צריך להתחיל כבר לספור תנועות?. הרופאה אמרה לי שלא, אבל בהתחשב בכך שעד אתמול הרגשתי אותה ממש זזה הרבה והיום הרגשתי רק בעיטה אחת ואתמול בערב עוד בעיטה קטנה וזהו בערך, אולי יש סיבה לחשוש? או סיבה לירידה בכמות התנועות?
    יכול להיות שהיא פשוט ישנה הרבה? כי כמו שאמרתי עד עכשיו היתי מרגישה כ"כ הרבה והתרגלתי ופתאום נהיה לי מוזר שאני לא מרגישה כלום.
    תודה!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין סיבה לדאגה
    בשבועות הללו, יכולים להיות שינויים במספר וכמות התנועות שאת חשה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה