טומי טיפי + קנייה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש פה נסיון עם המוצרים שלהם?
    רע? טוב?

זהו היום עשינו את הקניה במוצצים - השלמות כמובן כי הרוב יש. איזה מעייף וממש לא מרגש כמו בהריון הראשון

8 תגובות
עמוד 1
  • הבקבוקים- מצויינים- אני משתמשת בהם.
    נוחים לשימוש ולרחיצה
  • בקבוקים טובים.
    רני לא רוצה שום דבר אחר
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • הבקבוקים מצויינים
    רק שתדעי בירכא במי בייבי יש מבחר ענק של דברים שלהם
    ומגיל חצי שנה בערך יש פיה כזו ועם ידיות שאת יכולה להפוך את הבקבוק לכוס מעבר

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • גם אני משתמשת בבקבוקים שלהם והמוצצים (לנויה) ואני מרוצה מאודדדדדדדד
  • גם אני מאוד מרוצה מבקבוקים שלהם...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני מתה עכשיו לקנות טומי ובעלי כועס שזה הכי יקר וההבדל בין מאמ בסה"כ 10 שקלים

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• האמת בעלי כל כךךךך רצה סטרליזטור - אבל ממש
    אפילו הפתיע אותי עד כמה הוא רצה

• הסטריליזטור מעולה קניתי אותו לגיסתי

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה