גודל עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב שלום לך דוקטור
    רציתי לשאול אותך לגבי משקל העובר והמשקל שלי...
    בשבוע 28+5 עשינו בדיקה של גדילת עובר...,והמשקל שלו היה נכון לאותו יום כמעט 1,400 גרם,במצג ראש.
    כמו שאני מבינה העובר גדול ממה שהוא אמור להיות באותו שבוע,וגם הטכנאית אמרה אחרי ששאלתי אותה שהוא אכן קצת גדול....,לעומת זאת,הרופא שלי ראה את התוצאות ולא אמר דבר...,אמר שהכל תקין!!!
    כל הבדיקות שעשיתי עד עכשיו,כולל העמסת סוכר-תקינות!
    זהו הריון הראשון שלי,אכן תקין...,גם מבחינת המשקל שלי(כרגע אנחנו בשבוע 30+3),אני העלתי 6,מקסימום 7 קילוגרם מתחילת ההריון...
    כמו שידוע לי,לאם אין שליטה על עליית משקל של העובר....,מה אומר המשקל הזה שיותר גדול ממה שצריך להיות???מה הסיבה לכך אם הכל תקין???האם זה יכול להשתנות עוד עד הלידה???ואם זה בסדר שהנסיך שלנו מעלה יותר ממה שהוא צריך לעלות???

נ.ב-אני אומרת שהוא לא רוצה שאמא תשמין יותר מדי,אז הוא חולק את המשקל הזה איתי

תודה,ינינה

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

משקל העובר הוא באחוזון 63, שזה אכן תקין ואין עם זה שום בעיה
    המשיכי כרגיל בלי דאגה
    המשקל שלו מצוין וכך גם עליית המשקל שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה