מאיפה זה נחת עלינו :)+קטע נוסף בהמשך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום מרגע שדנדוש קמה בצהריים היא מבקשת רק דבר אחד קפה ועוגה

8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחח
    תשמחי שזה רק זה.
    ליאן לוקחת קיסם/מקל אוזניים/קש
    ועושה לי "אמא אני מעשנת"
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • טוב למזלי אף אחד אצלנו לא מעשן ולכן אין לה דוגמא קפה אני שותה אבל בחיים לא אומרת לידה קפה ועוגה וגם לא אומרת קפה אלא נס
    חוץ מזה בלי קשר דנדוש מספרת לנו כללללללללללללללללללללללללללללל מה שקורה בגן גם אם המטפלות מרכלות וזה לידה והיא שומעת היא מדווחת לנו דנדוש היא 144 מרגע שהתקדמה בדיבור

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • וכמובן כבר כמה חודשים דנדוש מבקשת ממני..............................................................................................................................................................................................................................

• לנו י' אותך נתן
  • חמודה
  • חחחח
  • כן נטלי אורנה זו אחת המטפלות בגן שלה ודנדוש שמעה את זה לראשונה ככה אתמול אבל חפיף היום לא חזרה על המשפט הזה היום החליטה שיש לה חלום להגיע לירח וללכת עליו / לרוץ כמו בשיר רד אלינו אווירון המשודר בהופ ילדות אבל חלומות נועדו כדי שנוכל להגשים אותם אז מי יודע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה