מבינות בהנקה- כמה שאלות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

12 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לשחרר את האחיזה שלה ע"י הכנסת הזרת שלך לזוית של הפה שלה (את בעצם צריכה לשחרר את הואקום). תעשי את זה אחרי שהיא נרדמת ויש מצב שהיא אפילו תמשיך לישון.
    אם היא בוכה ולדעתך היא לא צריכה להיות רעבה, תנסי להרים אותה לטייל איתה קצת ורק אם אחרי כמה דקות היא לא מפסיקה לבכות, אז תנסי להניק אותה. אם היא באמת רעבה, שום דבר לא ירגיע אותה.
    גם אצלי הכל כאב מאוד בהתחלה. נראה לי שזה עובר אחרי שבועיים - שלושה.
  • גם לי כאב מאד בהתחלה - זה תמיד ככה, עד שהם לומדים לינוק נכון

מסכימה עם נטע לגבי הזרת - בגיל הזה ככה משחררים את הואקום
  • אני זוכרת שעם ינאי גם הוא היה נרדם לי המון על הציצי ואז היה חורף וזו היתה בעיה אבל אני יודעת שבקיץ ניתן להניק כשהתינוק עירום וזה מעיר אותם...וגם לדגדג ברגל...הם בהתחלה פיציים וההנקה כן לוקחת מהם כוחות
    אין באמת מה לעשות בהתחלה הם מתנחלים שם ורק עוד כמה שבועות זה יסתדר לך על כל 3 שעות בערך...

אל תוותרי, אני מבינה אותך לגבי להתגעגע לתחושת ההנקה, אין על ההנקה
    והיא פשוט מדהימה, יואווווווווווווו אין דברים כאלה באמת לאכול את החדודים
  • היא לוקחת מוצץ?

כפי שאמרו לך- להנקה לוקח זמן להסתדר, אין מה לעשות היא יכולה לאכול כל 5 דקות ופתאום לישון 4 שעות.
    תזרמי איתה ממי זה יסתדר!

[
    []
  • נשמע כמו "בעיות" של התחלה עד שזה יסתדר מעצמו.
    נסי לחסוט את השד תוך כדי היניקה לתוך הפה ככה היא תקבל קצת יותר חלב תוך כדי מה שהיא מוציאה לבד ואז אולי כשהיא נרדמת ואת מנתקת אותה (עם הואקום) היא באמת תישן ולא תתחיל לחפש שוב...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
  • תודה רבה!!

• תינוקות קטנים נרדמים בהנקה. ככה זה. פשוט תעירי את אמונה ע"י נענוע עדין של היד שלה, ואם זה לא עוזר תניקי אותה עם פחות בגדים. תתעקשי כדי שתאכל ארוחה מלאה ולא תנשנש ממך כל חצי שעה. בינתיים זה עוד התחלה אז אל תצפי שהיא תאכל רק פעם ב-3 שעות. יש לה קיבה נורא קטנה עדיין. תני לה כמה שהיא רוצה, זה נורמלי.

לגבי הכאב - תדאגי שהיא תתפוס את כל הפטמה עם חלק מהעטרה (היא צריכה לפתוח פה גדול) ושהיא תהיה עם הבטן שלה מופנית אל הבטן שלך, ובגובה החזה שלך, לא נמוך יותר. קחי כרית גדולה לשים מתחתיה אם קשה לך להחזיק אותה.
    אל תשטפי את הפטמות שלך עם סבון. זה סתם מייבש ולא נחוץ כי הן מתנקות מעצמן עם חומר שהן מפרישות.

בהצלחה! אל תוותרי!
  • כמו שכתבו - מה שאת מתארת קורה הרבה וכמעט לכולן - פצעים בפטמות ואכילה לא סדירה.
    אל תשכחי גם שבגיל 3 שבועות הם חווים קפיצת גדילה שבכלל משגעת אותם ואותנו, הם "גרים" על הציצי 24/7. אחרי חודש וחצי- חודשיים זה מסתדר.
    אל תהססי להתייעץ עם יועצת הנקה גם אם יש לך ניסיון קודם, זה מאוד עוזר.

• זה שהיא נרדמת זה לא אומר שהיא לא יונקת טוב, זה מאוד מעייף אותם... במיוחד שהיא עולה במשקל ויש חיתולים מלאים.
    אבל זה שכואב לך יכול לרמוז על זה שהיא לא תופסת טוב את הפטמה. תנסי שתפתח פה כמה שיותר גדול ולקרב אותה כדי שתתפוס בכיוון מלמטה (החלק התחתון של הפה) למעלה שטח יותר גדול מהפטמה (מקווה שהתיאור ברור)
    בעקרון כל העטרה אמורה להיות בתוך הפה...
  • אחד הדברים שעזרו לשקד להתעייף פחות בהנקה- הנחתי אצבע מתחת ללסת שלו ותמכתי בה בזמן ההנקה. הלסתות שלהם נורא מתעייפות וזה קשה להם, תנסי לתמוך לה בלסת בעזרת אצבע. כשהיא מתחילה לנמנם, תנסי להעיר אותה ע"י דגדוג בלחי/ברגל...
    אל תרשי לה לישון על הציצי ותשתדלי לתת לה מוצץ אם היא לא מתעוררת.
    רק כך היא תלמד שציצי=אוכל ולא מוצץ!
    גלבי הפטמות- מאוד עזר לי שמן נבט חיטה. הוא מצויין בשיקום העור!
    אבל תמיד שטפתי את הפטמות במים לפני ההנקה (בגלל השמן).
    בהצלחה מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם שי-אל נרדמת בהנקה ועושה לי פצעים נוראיים...עברתי לבנתיים לשאיבה כי זה פחות כואב לי וגם ככה אני יודעת מה הכמות שהנסיכה שלי אוכלת...

כמובן שאני יחזור להניק אותה כי זה חוויה אבל עד שהפיטמות יחזרו לעצמן כי זה כבר לא נסבל...תנסי גם

• לי- לא מומלץ לתת בקבוק ככה, כי זה גורם לתינוקת שלך "לשכוח" לינוק משד. תשתדלי כמה שיותר מהר להניק חזרה.
    חוץ מזה - שאיבה לא יעילה בייצור חלב כמו הנקה, אז לאורך זמן זה פחות טוב. את לא צריכה לדאוג בקשר לכמויות ששי-אל אוכלת, תינוק רגוע הוא תינוק שבע, והעיקר שהחיתולים רטובים ויש עליה במשקל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה