רשמית החופש הגדול התחיל אצלנו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו נגמרו הגנים והקייטנות והיום התחיל החופש אצלנו
    מקווה שיעבור יפה
    קשה לי בגל שאני עובדת מהבית פרילנס
    וקשה שהילדים בבית לעבוד
    קמתי בבוקר עשיתי להם רשימה מה עושים כל שעה
    כדי שיהיה סדר ילדים
    לבנתיים הכל עובד
6 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה בצום
    ובעיקר בהצלחה בחופש שהחל היום.
    לכי לך לחנות של הכל בשקל, בלי הילדים, תמלאי סלסילה במדבקות, טושים ושאר חפצים, יש בשרשור בדביק כל מיני רעיונות.
    המלצה חמה - אם מתוכנן לכם יום בית - להתחיל את הבוקר בגינה - 7-8 להעביר שעה-שעתיים (אפשר עם ארוחת בוקר) ואז לחזור הביתה כי אח"כ פשוט חם מידי.
    בריכה בבית אפשר?
  • תאמת שאני מזה עצלנית ואין מצב שאני הוציא אותם
    לגינה בבוקר
    וחנויות של שקל אני צריכה ללכת נראה מתי הבעלול יבוא ואני
    הלך לקנות
    חשבתי לעשות עבודות עם גואש וכדי שלא ילכלכו לי תבית והריצפה
    לפרוס מפה חד פעמית על הריצפה ולתת להם לעשות עבודות עם גואש
  • אוקי, כיסית 20 דק'.
    מה אח"כ?

• אני בעד כל יום יצירה... זה שורף לך לפחות שעה... קצת מלכלך אבל לא נורא
    זה לא שיש לי כאלה רעיונות אבל נגה בקייטנת יצירה והם עושים דברים מקסימים!
    היום למשל הם הכינו חיפשוית מעיתונים(גבעה קטנה) צבעו אותה בגואש אדום ואז כשהתייבש ציירו נקודות בשחור.
    ביום הראשון הם הכינו תיבה. קרטון קטן וקישטו בטושים ומדבקות ואז את כל היצירות הם אוספים שם. הם הכינו שרשרת מפימו. הכינו מגזרת מעיתונים.
    תקני להם פלסטלינה שימרחו על דפים. את יכולה לקנות להם ערכה של חרוזים ולהכין צמידים ושרשראות. להכין מובייל מדיסק שעליו תדביקו חרוזים.

ואחרי היצירה אמבטיה של שעה ביחד וכבר שרפת שעתיים. ארוחת צהריים, סרט,

בהצלחה

• linbar
  • בהצלחה בחופש!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה