טוב אז כרגע ......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מעלה תמונות מאתמול + משהו שדנדוש עשתה מתנה רק אספר לכן שחיפשתי לדנדוש לפני שבוע תיבה בצורת לב (זו היתה הבקשה של דנדוש) דנדוש רצתה תיבה בינונית גדולה ולא היה כזה בנמצא בסוף קניתי לה תיבה מרובעת מחולקת לתאים ובפנים יש מראה בצורת לב ועוד כמה קטנים מסביב (אתן יכולות לראות בפייס העלתי דרך הטלפון של העבודה האיכות שם לא משהו בכלל) דנדוש צבעה את התיבה לבד חוץ מהאיזור של המראה אני עזרתי לה כי השתמשה בצבעי אקריליק מיוחדים לעץ ולא יורדים בקלות (תאמינו לי מניסיון שלי איתם עכשיו) יצא מעלף יום ראשון קניתי לזה לכה ומרחתי לכה על כל התיבה מכל הכיוונים ע"מ לשמר את הצבעים (דנדוש בחרה שני צבעים תראו בתמונות) וביום ראשון בערב קישטה את התיבה בצורה מדהימה עם מדבקות לב יצא פשוט וואו (גם במעון התלהבו מהעבודה של דנדוש)

8 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לדנדוש!
  • אני לא זוכרת אם אישרתי אותך אם לא סורי שלחי לי שוב יש לי מלאאאאאא גם מהיום העלתי תמונה של דנדוש מיוחדת חולצה של מיכל הקטנה יחד עם כלב שהחליטה לקרוא לו פונטש על שם כלבה של מיקי (מיכל מוכתר המדהימה אף היא בעצמה)
    ולא הצינון לא סתם

• תרגישו טוב

• תודה יפעתי

• נראה לי שאי אפשר לשלוח פעמיים.
  • מה השם שלך שם אני אשלח לך בקשה בעצמי
    זה כן יהיה אפשרי ולדעתי אם אני לא מאשרת את כן יכולה לשלוח לי שוב היתה אחת שאיזה חמש פעמים שלחה לי בקשות אחת סתומה שכל פעם אני דוחה אותה

• החלמה מהירה לנסיכה

• אין לי אפשרות להיכנס לפייס דרך המחשב היו לי בלאגנים עם ההורים שלי שהחליטו שהפייס "הרס" אותי ובבית עשו חסימה ברגע שיהיה לי מחשב משלי ממש לא תיהיה בעיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה