אלימות בין אחים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לעצות מבנות עם ילדים בגילאים כמו שלי או כאלו שכבר גדולים ועברו את זה....
    בשבועות האחרונים הילדים רבים ממש הרבה...
    הם בני 5 ו3.5 כולם אומרים לי שככה זה אחים תמיד רבים מכות ונותנים דוגמאות מהם שהיו קטנים. אומרים שככה זה בנים ואין מה לעשות זה חלק מהעניין....
    מהרגע שרום מגיע הביתה אחרי הגן הם כל הזמן רבים וצועקים ומרביצים....
    אופק בדר"כ לא מחזיר לרום אבל תמיד בוכה ורום כן מחזיר והוא קצת יותר חזק ואגרסיבי אבל גם חוטף כשהוא עובר את הגבול ואופק מחליט כן להחזיר וגם בוכה...

ככה אני מבלה ערבים שלמים בהפרדה ביניהם, כ"א נשלח לחדר שלו לשחק לבד או לשבת "בעונש" עד שירגע....

לא יודעת מה לעשות להמשיך להתעקש על ההפרדה? לתת להם להרביץ שילמדו להגן על עצמם וימצאו לבד פתרון?

היום למשל בריב בעלי הרים את רום והניף אותו מעליו כדי להשיח את תשומת ליבו ולשחק איתו אז אופק אמר- אבא תעזוב אותו....אז אמרתי לו- הנה אתה רואה אני יודעת שאתה אוהב את רום ומגן עליו כי הוא אח שלך אז למה אתה מרביץ לו?
    אז הוא ענה לי- כדי שאבא יעזוב אותו ואז אני אוכל להרביץ לו...
10 תגובות
עמוד 1

• אין לי ניסיון אבל שמעתי פעם בתכנית של סופר נני:
    הקטן מנצל את המצב כדי לקבל תשומת לב, אפילו אם היא שלילית. זה הרווח שלו וצריך לנטרל את זה.
    אם אופק הוא זה שצריך הגנה, צריך לקחת אותו פיזית מהסיטואציה, ולא לתת לרום את תשומת הלב שהוא ניסה להשיג.
    זה פחות או יותר מה שהיא הסבירה, אבל שם הגדול הוא זה שיזם את המכות.

• תודה על התגובות אשמח לעוד....

אני משתדלת במצבים כאלה לא לשפוט ולא להגיד מי התחיל ומי לא- אם רבים על צעצוע אז אני לוקחת אותו כדי שהצעצוע "ינוח", מפרידה אותם לחדרים ואומרת שרק כשהם נרגעים ויהיו מוכנים לשחק יחד הם יקבלו את הצעצוע. זה תמיד עובד....אבל רק ל5 דקות.
    הם נרגעים נשבעים שישחקו בשקט יחד ואז שוב רבים על משהו אחר....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
  • מוכר מאוד
    גם אצלי הם רבים יחסית הרבה אני לא ממש מתערבת רק זורקת להם מילים מהצד כמו ״זה לא יפה להרביץ״ או ״ככה הוא לא ישחק איתך"
    יש מקרים שאני מתערבת אם אני רואה שזה כבר מוגזם ואז אני שולחת אותם יחד לחדר להירגע ואומרת להם לחזור כשהם ירגעו וזה עובד
    אני גם משתדלת להגיד לעידן שהוא הגדול ושיוותר לאהוד במקרים של ריב על צעצוע מסויים..
    צריך גם לעודד משחק משותף כדי לחזק את הקשר בינהם
    למשל לשחק יחד בבריכה או בחצר או מחנה עם כריות ושמיכות :) הם ממש אוהבים וככה יש שעה בערך של נחת וגם חיזוק הקשר בינהם

• יו, עדי,
    אין לך מושג איזה כייף לקרוא את התגובה שלך
  • יכולה להגיד לך ממי...שעל השניים שלך תוסיפי עוד אחד..
    ותביני כמה אני מבינה אותך.
    ככה זה בנים !!!

מצטרפים ל

072-2514353 מספר ישיר אליי ללא המתנה
  • אצלי הם עוד קטנים ובנתיים היחסים לרוב תקינים
    נדב לפעמים מכפכף אותו פה ושם (אני כמובן מגיבה בכעס) כי יאיר עוד קטן והוא ממש מפוחד ממנו
  • ווווואאאייי וווואאאיי זה מה שמחכה לי?

• קודם כל הם גדלו נורא!! איזה חתכיים נהיו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה