סקר, בעקבות סקר השניצלים הגדול :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי לא אוכלת שניצל, הבשרי היחיד שהיא מוכנה לאכול זה עוף מתוק (שיצא לנו מהאף)

אז איזה עוף/בשר הילדים אוהבים לאכול?

אז אצלנו היא אוכלת רק עוף מתוק, עם פירות יבשים וקינמון.
12 תגובות
עמוד 1
  • בני אוהב לאכל כל בשר (טוב הוא שנא תמ"ל בטור תינוק מכל הסוגים ), הוא מאלו שמעדיך מנת בשרית כפולה וירוקות :\
    הוא אוהב שנצל, פרגית , המבורגר וקבב ביתי , עוף בתנור אבל לא יבש , פחות אוהב צלי בקר וכו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לפחות לבת שלך יש טעם טוב

הבת שלי אוכלת רק את השניצלים המוכנים שמחממים (עוף טוב וכאלה)

• כמעט כל בשר

• השניצלים אצל שקד הולכים לפי הקריזה שלו. אתמול למשל, הוא לא רצה! (למרות שהם יצאו כמו שהוא אוהב).
    הוא אוהב קציצות בשר, גרונות הודו, כנפיים ושוקיים של עוף. צלי בקר וכו' גם לפי הקריזה... מאוד אוהב דגים.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • דם אוכל הכל העדיפות שלו ללשון בקר(גם חם גם קר - הכל). אז לפחות פעם בשבוע יש לנו לשון בבית , ןכך ברגיל הוא אוכל הכל..עוף בגריל/תנור, שניצלים, גם ביתים וגם מהמאמה עוף, קציצות מכל סוגי בשר(לרוב אני עושה טחון חצי בקר חצי עוף). הוא אוכל גם עוף מבושל..זה שצף בתוך מרק עוף
  • אצלנו אוכלים הכל
  • בתור תינוקת היא לא אהבה מרק, אח"כ זה החמיר והיא לא אהבה בכלל שום סוג של אוכל בשרי וכבר חשבתי שתהיה לי ילדה צמחונית.
    ואז זה הסתדר מעצמו והיום היא אוהבת עוף מכל הסוגים (עוף, שניצל, פרגיות), בולונז, את הבפנים של הפלפל הממולא, דגים (סלמון, אמנון) ואפילו הסכימה לטעום סטייק
  • אצלי הם אוהבים נקנקיות בשריות, פסטרמות, גולש עם תפו"א.
    אני מערבבת להם גם חתיכות של חזה עוף ברוטב של הפסטה והם אוהבים גם קציצות.
    הם אוהבים גם שיפודים- אני מכינה שיפודים מדהימים בתנור- כל הגברברים שלי (כולל הגבר הגדול שבבית) משוגעים עליהם.
    הרבה פעמים ראיתי גם שאם אני משתפת אותם בהכנה של האוכל אז הם יותר מוכנים ורוצים לטעום ממה שהכנו ביחד.
    מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • שחר אוכל הכול אין לו בעיה עם בשר

• וואי, גרמתן לי ממש לקנא
  • אני רשמתי בשירשור של נטלי איך אני מכינה לשחר המבוגרים תנסי אולי היא תוכל את זה
    מקסימום אתם תטרפו

• אין לליאבי בעיה עם בשר

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה