מה אני עושה עם הפצלוחינצ'יקה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן, הפצלוחינצ'יקה זאת לינוי
14 תגובות
עמוד 1
  • בגלל זה הפסקתי להכניס נקנקיות הביתה במקום אוכל זה מה שאוכלים
    שחר היה לו תקופה שהוא רצה רק המבוגרים אז הכנתי לו לבד בבית מבשר טחון ובפנים דחפתי עוד דברים טובים

• מה את עושה ? מגישה מה שהחלטת להגיש וזה מה יש.
    בסוף היא תהיה רעבה ותאכל .אז היא תאכל רק את התוספת בהתחלה
    אבל כשהיא תשאר רעבה היא תטעם גם מהשניצל/ קציצה..
  • יפעת, תודה מאמי!
  • גם שחר בקושי אוכלת לי בבית!! היא התרגלה נראה לי לאוכל של הצהרון שלצערי חלק מהזמן הוא שניצלים תעשייתיים/קבב (אבל חלק מהזמן יש גם עוף מבושל או קציצות)
    אני מבשלת כרגיל ומנסה להכין דברים שהיא כן אוהבת כמו קציצות עם אורז, או קבב ביתי (עם ירקות מגורדים בתוכו) או שניצלים. תנסי להכין לה שניצל בלי פירורי לחם, מטוגן על המחבת בלי פירורים אחרי שהשרית אותו קצת ברוטב סויה או טריאקי או תבלינים.
    איך היא עם דגים? או עם עוף? שחר מאוד אוהבת (חמסה שאני לא אפתח פה!!)
    אני לא בלחץ מהנושא הזה...אני גם מתארת לעצמי שהחום לא תורם רבות לתיאבון

נשיקות לפצלוחינצ'יקה!!!!!! (הגדולה והקטנה)

רעות

• רעותי
  • פטרוזליה וכוסברה קצוץ דק דק
    בצל גם קצוץ דק דק
    שום גם קצוץ דק דק

את כל זה אני מוסיפה לבשר טחון קצת תבלינים (אבקת מרק מלח פלפל) ביצה פירורי לחם ושומשום

עושה אותם כמו המבוגרים ולתנור רבע שעה עשרים דקות

• תודה יפעתוש!
  • אני עם איפי
    כנראה כבר חסר לה קצת ברזל אז התאבון גם ירוד
  • אני בהחלט מסכימה עם איפי - תבדקי שלא חסר לה ברזל

גם שלי אוהבות שטויות, וגם אצלי אוכלים ניקניקיות מדי פעם

אבל גם עוף, פסטרמה, המבורגרים, סטייקים, דגים, שניצלים, קבב, שווארמה - החוכמה היא לגוון כמה שיותר-ואני לא חושבת שזה ג'אנק....לא טירת צבי בכל אופן
  • יודעת? זו הבעיה הכי גדולה מבחינתי עם החופש הגדול....
    מעין רגילה לאוכל של הצהרון, שפרט לפעם בשבוע הוא אוכל מבושל ולא תעשייתי, וכשאוכלים עם עוד ילדים האוכל כנראה הרבה יותר טעים

• גם אצלנו יש סרבן לא קטן בכלל!!
    כששילה היה קטן הוא היה ממש גאווה, אכל קוטג, ירקות, וכמעט כל בשר שהכנתי לו...
    היום- אין ירקות, קוטג'- כפית אחת באיומי בדיקת דם!
    בשר- חצי מהשניצל הכי קטן.
    הוא יכול לחיות על קורנפלקס ופסטה...
  • יואו,נגעתן לי בנקודה הכי רגישה

• מרווה
  • שיהיה בהצלחה

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה