שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבוע 6+1 הלכתי לבדיקת אולטרסאונד עקב דקירות קטנות בגב...בבדיקה נצפה עובר אך ללא דופק.. מחר יש לי אוטלרסאונד נוסף... ורציתי לשעת האם זה לא מוקדם מידי ? האם כדאי לי לחכות עם האולטרסאונד למועד מאוחר יותר?? - המחזור שלי כל 32-33 יום.... לכן רוב הסיכוי שהיה לי ביוץ מאוחר ולכן לא נצפה דופק כי ההריון צעיר מידי.. השאלה היא האם לעשות מחר בדיקת אולטרסאונד? או לחכות? ואם אעשה האם צריך להיות דופק בשלב הזה? או בגלל ביוץ מאוחר יכול להיות שלא יהיה דופק ולמרות הכל מדובר בהריון תקין???
    נ.ב אין לי שום כאבים כרגע ואין שום דימומים....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מכל מה שכתבת אינני מבין באיזה שבוע את עכשיו ו/או כמה זמן עבר מאז שעשית אולטרה סאונד בשבוע 6+1

מומלץ לחכות שבוע לפחות לאולטרה סאונד החוזר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה