הפרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן שלום,
    את הווסת האחרונה קיבלתי ב 21/6/11 המחזור שלי נע בין 32-33 יום (חודש שעבר 33 יום), לאחר הביוץ המשוער היו לי קצצ בחילות ונעלמו. בשבוע האחרון אני סובלת מהפרשות ללא ריח וללא חוסר נעימות כלשהי, זה התחיל מהפרשות לבנות ובימים האחרונים יש לי הרבה הפרשות צהובות אליהם התלווה לחץ בבטן ובאגן והוא מעט שונה ממה שמעיד על בואה של הווסת , אתמול עשיתי בדיקה בייתית לגילוי הריון והיא יצאה שלילית.

אני חוששת שיש לי פטריה מכיוון שיתכן מצב בו הבדיקה לא הראתה תוצאה נכונה אני חוששת לקחת טיפול ומעדיפה להמתין למחזור

2שאלות :
    1. האם כדאי לקחת טיפול כלשהו שלא מזיק אם אני בהריון או עדיף לחכות למחזור?
    2. האם מחזור מנקה את הפיטריה ?

תודה
    הלן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עדיף שתחכי למחזור, קחי את הטיפול מייד אחריו
    תמיד מומלץ להבדק, כי ייתכן ש זו לא פטרייה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה