מישהי מכינה עוגות מצופות בבצק סוכר ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לנסות להכין ליומולדת של הבן שלי (זה לא נראה לי כזה קשה,אבל יש מצב שאני טועה...).איזה קרם הכי מומלץ? ובכלל, יש טיפים?
14 תגובות
עמוד 1
  • תמי ALMA עושה עוגות עם זה תשאלי אותה
    רגע אני אשלח לה הודעה שתראה
    שיהיה יום מקסים לכולן ...
    רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • הכנתי פעם 1 ליום הולדת של ליאן.
    עוגת שוקולד פשוטה ו"להדביק" את בצק הסוכר שמתי שמנת מתוקה מוקצפת כמובן. את הסוכר קניתי בצבע לבן והוספתי צבע מאכל ג'ל שמתאים לבצק סוכר.
    חשבתי שאני לא אצליח אבל לא היה קשה בכלל.

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • לא להבהל מהשעה
  • בטח שעזרת. תודה בנות. שאלה אחרונה, אני רוצה להכין עוגה מרובעת בצורת מתנה. איך עושים עוגה כל כך גבוהה ? שמים עוגה על עוגה ?
  • ורגע, עוד שאלה, כדי להדביק את הסרט והפרח יש להשתמש במים או שצריך את הדבק הזה ?
  • את בהחלט יכולה לשים עוגה על עוגה ולשים קרם גנאש (מוצאים באינטרנט) וככה הן יעמדו טוב אחת על השניה.

בשביל הסרט - אם הוא מלא ופורח אז כן עדיף להשתמש בחומר CMC כדי שהוא יקבל קשיחות לקיפולים.

ולגבי הדבק -כן דבק של CMC (את יכולה גם לעשות את זה לבד בבית אם את קונה את האבקת CMC) פשוט מוסיפים מעט מים וזה נהיה דבק.

רק דברים ממש קטנים ושטוחים יכולים להצמד עם מים.
    לגבי העוגה המרובעת כשאת פורסת מעל את הבצק תתחילים להדק כודם פינות ואח"כ מלמעטה כלפי מעלה זו הטכניקה שלימדו אותי לגבי עוגות מרובעות וחשוב תמיד להשאיר 0.5 ס"מ שוליים לפחות למטה שיסגר טוב.
  • תודה על כל הטיפים !
    וליטל, העוגה שלך מהממת ! אני מקווה שגם אני יצליח...
  • לא לשכוח תמונות
    וליטלי באמת עוגה מהממת..
  • אלמה שאלה אחרונה...
    הבנתי שלא שומרים עוגות במקרר. כדאי להכין יום לפני? לא נראה לי שיהיה לי זמן באותו היום.
    וואו, שברתי שיא בלחפור...
  • אלמה= תמי
  • איזה זריזה... מה זאת אומרת את הבסיס ? רק את העוגה ? בלי הציפוי והקישוטים ? או שאפשר להכין הכל כבר יום קודם ?
  • את הבסיס את יכולה להכין יום-יומיים לפני שאת מצפה אותו בבצק סוכר.
    והעוגה כולה עם הבצק והקישוטים יכולה בהחלט להיות מוכנה יומיים לפני
  • תודה רבה !!
    שבוע הבא תמונות...
  • סתם שאלה- איפה אפשר לקנות דברים מוכנים מבצק סוכר לקשט עוגה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה