שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום

אני בהריון שני שבוע 11+4 מתחילת ההריון פחות או יותר יש לי הפרשות לבנות צהובות צמיגיות כמו נזלת. הדבר אינו מלווה בגרד או עיקצוץ פשוט הפרשות.

בימים האחרונים יש לי תופעה שמדאיגה אותי, הדבר קורה בדרך כלל בערב. אני מרגישה כאילו משהו יוצא לי מהנרתיק בהתחלה חשבתי שזה הפרשה מוגברת הסתכלתי וראיתי ממש בליטה/ גוש בשר בגודל של כ 2 ס"מ ממש בפתח הנרתיק ומכסה כמעט את כל הפתח בצבע אדום כחול כהה. הלכתי לשכב כי רציתי לראות טוב יותר והגוש בשכיבה כאילו נכנס פנימה, כשהסתכלתי הוא לא היה.
    הדבר חזר שוב למחרת, במשך היום אין כלום ולקראת הערב רואים את זה יוצא מהנרתיק וכשאני שוכבת נכנס פנימה.

מה זה הדבר הזה?? לא זכור לי כזה דבר בהריון הראשון??
    כפי שציינתי הדבר לא מלווה בכאבים או גרד, אבל מפחיד להרגיש כאילו הגוש הזה עומד לצאת ממני.

האם זה משהו ידוע בהריון??

תודה
    [url=http://www.wishafriend.com/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אי אפשר לאבחן זאת רק על בסיס תאור דרך האינטרנט
    ממליץ כי תגשי להבדק אצל הרופא שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה