היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ראיתי, אמנם באינטרנט ולא בטלויזיה, אז זה תמיד באיחור.. אבל די עקבתי. האמת היא שאני אוהבת להקשיב למתמודדים שרים ולא לראות, אני נמצאת פה ושומעת אותם ברקע.. ואז מבינים שהשופטים והקהל ממש שופטים לפי השילוב של המראה והקול, ולא רק לפי קול.. וזה מעצבן!
חוצמזה שחגית צווחת ורוב המתמודדים צועקים רוב הזמן.. גם דוד- או לוחש שלא שומעים כלום או צועק.. ולירון רמתי רוב העונה היה צרוד או חולה.. אין להם קול מדהים. ומי שהיה קול יפה העיפו.. כי הם מחפשים משהו מיוחד..
למה את מאוכזבת? כל מי שזכה עד היום במקום הראשון - חוץ מנינט והראל מויאל -- לא שומעים עליו יותר. דווקא מהמקומות השניים יש יותר סיכוי להתפרסם ולהצליח...זה כבר הפך למעין קללה לזכות במקום הראשון.. "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
גם אני רציתי שדוד יזכה הוא חמוד ומיוחד. בכלל הביצועים של חגית אתמול קצת עייפו אותי
גם שלי היה דוד לביא- הייתי בטוחה לגבי זכייתו אבל אני לא ממש מאוכזבת, גם את חגית אהבתי לרוב!
העיקר שלירון לא זכה, אין לי מושג מה הוא עשה שם
פיתוש - אין מה להשוות לביצועים בטלויזיה.
האיכות שאת שומעת באיטרנט היא ממש מעפנה.....סתם לתשומת ליבך
זאת הפעם הראשונה שאיכשהו עקבתי אחרי כוכב נולד (טוב שנזכרתי - עונה 9)