המחאה הבאה: הורים טריים אומרים "די לניצול" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
69 תגובות
עמוד 1
  • סליחה כן..אבל מה זה השטויות האלו?
    מי שלא יכול להרשות לעצמו עגלה במחיר של מרסדס - שפוט שלא יקנה אותה ב-36 תשלומים
    מה קשר בכלל ומה מטרת העצומה הזאת לא הבנתי
    תמיד יש בשוק דברים שהם "יוקרה" ודברים רגילים..בהכל
    סליחה כן...אבל אותי זה רק מצחיק..אנשים ש"בוכים" שהם לא יכולים לסגור חודש ואין מה לאכול ומסתובבים עם אייפון
  • פרט לטיטולים ותמ"ל.
    אז לא קונים שלישיית בגדי גוף במאה ש"ח בשילב אלא שלישיית בגדי גוף בזיפר ב20-30 ש"ח.
    מי שלא יכולה לעמוד בפרץ הקניות שלה עם בו תינוק לאויר העולם - זו בעיה שלה, ובהחלט יש אופציות שפויות יותר, עגלות ב-700 ש"ח ולא ב6000 ש"ח.
    כל עוד יש אופציות זה מצוין. מעולם לא הבנתי למה צריך לקנות בגדים לבנות שילב או במישמיש
  • צודקת..
    במיוחד בקשר לאלה שלא מסיימים את החודש אבל יש להם אייפון ביד..
    היום לקבצנים ברחוב יש אייפון..
  • עזבי מאמי מי שחושב שאת אמא לא טובה בגלל שתינוק לא "נוסע" 3 חודשים בעגלה של 10K שח או לא דבוק לו לתחת מותג של דולצה גבנה יכול רק לקפוץ לך

בשוק בישראל בכל התחומים לשמחתינו יש מבחר מאוד גדול של מוצרים במחירים מהזולים מאוד עד יקרים מאוד כל אחד יכול לבחור בהתאם למה שמתאים לו.
  • עמית - אני לא מאמינה שמישהי אמרה לך משהו על העגלה

• מסכימה עם מרינה

• דווקא נראה לי די מפגר העניין , בני דווקא היה בתחלה עם דר' בייבי דגם מדריד ואחרי זה קנינו בגסטר כטיולון בגלל המשקל ונסיעות לחו"ל. לומר לך שאם היתי רוצה לקנות משהו יקר יותר היתי נכנסת למינוס לא , אבל שונאת להשקיעה כסף בדברים שלא נוחים לי בשימוש ....
    מבחינת הביגוד עכשיוי דווקא לבני יש הרבה מותגים אבל במקרה הזה אכות שלהם כן שווה את המחיר לדעתי . על נעליים אני לא מתפשר בכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תכל'ס, בכל מקום שתופסים שאת לא מבינה כלום- דוחפים לך..
    ואת כבר לא יודעת על מי לסמוך ולמי להקשיב.
  • אגב..דן הרבה יותר אהב את הבאסטה של ראש העין
  • מרינה בני בגיל מויים שיחק בכלל באיזה משחקים שהיה עושה לעצמו מבקבוקים רקים וכו' , כאילו איזה מסכן . לגבי צעצועיים אין לי בעיה , כל עוד זב בטיחותי בכייף שיהיה משוק לפחות בלב שלם אני יעביר את זה לגן אם זה בסדר או יזרוק לפח בלב שלם .
    אבל יש גיל שכבר מודעות לדברים , אדון בני לדוגמה טוען שמשחקים באיפון יותר טובים מPSP שבעלי שאל מה זה משנה לך "קיבל תשובה מלומדת ... מסך מגע יותר נוח לי ונישאר ככה

• אלינוש אין שום בעיה עם זה...שיש ואפשר להרשות לעצמינו - מצויין ! בכייף !
    אבל אותי מעצבן אלו שאין ובכל זאת קונים עגלה יוקרתית ועוד עושים 36 תשלומים רק כדי שבגינה יגידו "וואוו איזו אמא משקיעה"
  • כשהם תינוקות, לא אכפת להם איזו עגלה/בגד/צעצוע יש להם, אבל כשהם גדלים,
    בגילאי בית ספר, הם מתחילים לדרוש מותגים. הם רוצים להיות כמו כולם.
    בעצם, תיקון - יותר טובים מכולם. לפני כמה ימים שמעתי שיחה בין חברה לבין
    הבת שלה (בת 14):
    ילדה: נו מתי את לוקחת אותי ל"דיזל"?
    אמא: למה את חייבת ג'ינס רק מ"דיזל"?
    ילדה: נו באמת... תיכף תגידי לי לקנות ג'ינס מ"פוקס" או משהו כזה
    (הילדה דיברה בציניות כמובן)
    יש לה רק ילדה אחת... אבל אם היו לה 3 ילדים, וכל אחד היה מבקש ג'ינס דיזל,
    זה היה יוצא לה איזה 1800 שקל

• בדיוק - מי שיכול להרשות לעצמו - שיקנה ויהנה!
    ואם בני אוהב יותר מסך מגע

• חמודות שלי הכל מתחיל ונגמר בחינוך
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • גם לי אין שום בעיה , אני לא קונה שום דבר שיכול להכניס אותנו למינוס , אפילו יש לי אפילו חסכון "בלת"ם " לדברים כמו חתונות , ארועים ודברים בלטי צפויים כמו החלפת צמיג של היום

• חחחחחחחחחחחחחחח אלינה מרלבורו בפה חחחחחחחחחחחחחחח והפה בלי שיניים או עם שיניים רקובות חחחחחחחחחחחחחח העיקר יש מרלבורו ובטח אייפון בכיס הרגת אותי
    שלגיה..תרשי לי לא להסכים איתך למרות שבטואריה את כן צודקת ב100%...בפרקטיקה זה לא בדיוק עובד כך
    קשה מאוד לשכנע נער/ה שג'ינס של דיזל (סתם דוגמא כי זה מה שעלה כאן) זה סתם מותג שלא צריך אותו והרבה יותר נחמד ללכת עם פוקס ברגע שלחברים/ות יש את זה ! זה לא קשור לחינוך ! ילד בהחלט מבין את זה, אבל עצם זה שלאחרים יש - הוא גם רוצה ! כי זה עושה אותו מן "לא מקובל"...
    זה מאוד דומה לקטע של עגלות תינוקות בגינה מה שפיתוש אמרה...זה דומה אבל לא זה כי בתור אנשים בוגרים,אלו שמרוויחים ומבזבזים את הכסף שלנו, אנחנו כן יכולים להבין מה אפשר להרשות לעצמינו ומה לא. לעומת זאת..נער/ה בגיל טיפשעשרה לא תמיד יודע/ת לעריך נכון את הערך הכספי של דברים...והורמונים משתוללים ורצון באותו גיל להיות "קול"...בקיצור, זה לא ממש תלוי מהחינוך
  • אגב..גם לזה יש פתרונות ברוך הממציא חיקויים !
  • מרינה זה לא רק זה , אז אותה אישה אמרה וגם עם זה פוגעה תמיד אפשר להתעלם/ לענות בדיוק מה שחושבים ככה שהיא תחשוב פעמיים עם לומר משהו בסגנון בפעם הבאה או לטייל בגינה אחרת ... שמדובר על בני נוער מדובר על חצץ חברתי עצום , זה יכול להיות מאוד אכזרי ולהוביל למקרים קיצוניים , ילד יכול להיות מנודה או במקרה הטוב הלריש כל הזמן לא בנוח . בנגוד לאיש מבוגר הוא חייב להיות בבית ספר ולא יכול "לטייל בגינה אחרת .
  • תקשיבי, אני גדלתי בסביבה מאוד אמידה אבל להורים שלי לא היה כסף לקנות לי מותגים. ועד שהיו קונים לי חיקוי, הנשמה היתה יוצאת, והאופנה היתה מתחלפת
    אבל למדתי מזה רק דבר אחד- מותגים לא יעשו ממך בנאדם מוצלח או חכם או יפה יותר. ולמדתי את זה בדרך הקשה תאמיני לי.
    כל החיים חינכו אותי להסתפק במה שיש לי ולא להסתכל מה שיש לאחרים. וכך אני הולכת לחנך את הילדים שלי. לא אמנע מהם ביגוד ואוכל חם אבל לא אשתף פעולה בשביל להעביר את המסר ש"להיות כמו כולם" זה ערך מקודש.
    ואגב, בן נוער אפשר גם ללמד שהוא יכול לעבוד בשביל המותגים (שטיפת אוטו בייביביסטר, ניקוי חדר מדרגות וכו) ואז הוא ידע להעריך את הערך שלהם יותר
  • כל הכבוד לך אבל כל בן אדם מגיב אחרת לסיטואציאות הלחוצות וזה לא קשור רק בחינוך אלא גם בסביבה של אותו נער . יש כאילו שמתמודדים יש כאילו שבוחרים בדרכים מאוד קיצוניים ולאא מדובר על מקרה של אחד ל1000 אלא הרבה יותר נפוצים.
  • את צודקת מאמי..אני מסכימה איתך לגמרי....אבל שאת מדברת נכון לעכשיו - הכל שונה לגמרי מאותו זמן שאת היית נערה וכן רצית את מה שהיה לאחרים.
    את הגבת על זה בצורה נכונה, אבל יש נערים ונערות שמגיבים אחרת..ובשבילם זה כאילו "סוף העולם הגיע"
    אני נכון לעכשיו חושבת בדיוק כמוך...אבל שאני היתי נערה, מאוד "נפגעתי" מזה שהיה חסר לי משהו ביחס לאחרים משהו שהורים שלי לא תמיד יכלו להרשות לעצמם אומנם גם התמודדתי עם זה בדרך הנכונה...אבל בואי נגיד אם כן היו נותנים לי את מה שרציתי- העולם היה ורוד יותר באותה תקופה
  • שילגי - הילדים של היום הרבה יותר חכמים מפעם....
  • דרך אגב, המשנה של הכותרת בכלל לא קשורה לכל שאר הטקסט....
  • מתוקונת נכון שהיום כשהם קטנים אפשר יותר לשלוט בזה
    וכשהם בגיל ההתבגרות זה שונה..

אבל זה מתחיל מעכשיו, ויותר מזה- זה מתחיל מאיתנו..
    אם אנחנו לא נרכוש מותגים לעצמינו ולילדים,
    ולא נענה לכל בכי קטנטן שלהם שהם רוצים בלון או חולצה של דורה.
    אם אנחנו לא נדבר כל היום על האוטו החדש שיש לשכן ועל כמה שהדשא אצלו ירוק יותר.
    אם אנחנו נשדר שכלום לא חסר לי ומה שיש לי זה מספיק ונסתפק במועט, ולא רק נסתפק ונתבאס שזה המצב..
    אלא ממש נשמח במועט שיש לנו!
    רק אז הם יגדלו להיות מתבגרים קצת אחרים מהמתבגרים של היום!

הם גדלים לתוך מציאות כזו שחייבים להסתכל לצדדים ולרצות את מה שיש לאחר..
    גם אם זה רק נראה טוב ולא באמת כך!
  • פיתוש
  • אבל....
    זה נכון אם זה מה שאנחנו נעשה ונשדר אבל לא כולם כאילו שמוכנים להסתפק במעט
    יש כאילו ששואפים בכל הכוח להכי טוב, הכי יקר הכי הכי הכי
    ואלו לא מוכנים להסתפק במעט ... וזה גם מה שהם משדרים לילדיהם

סליחה כן..אבל אני כזאת

• לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
  • יופי מרינה, הכל בגללך...
  • שטויות במיץ
    ההורים היום מפונקים מאוד ומחכים יתנו להם
    הנחות על הכל.
    זה המחיר. רוצה תיקני לא רוצה אל תיקני.

כתבה מיותרת.
  • יכול להיות שהמחאה הזאת תעזור אם כולם ישתפו פעולה אבל כמו שהבנות פה אמרו
    גם מי שאין לו קונה ב36 תשלומים אז למה שיורידו מחירים

המחירים בארץ יותר יקרים משאר העולם ...... למה זה צריך להיות ככה??

אני אישית אוהבת מותגים מסתנוורת מהם אבל מצליחה לשלוט בעצמי רוב הזמן
    תלוי במצב רוח... יש ימים שאקנה מותגים ויש ימים שלא

• מרינה הכי יקר ממש לא שווה הכי טוב
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• מאמי... קודם כל לא אמרתי שהכי יקר הוא הכי טוב..(למרות שיש בזה משהו לרוב גם לא אמרתי שאני קונה את כל זה...רק אמרתי שאני שואפת יענו כל הזמן מנסה ומנסה להגיע זה בכלל לא אומר שמגיעה
    אבל אני מלמדת גם את הילדים לא להסתפק במעט אלא כל הזמן לנסות להגיע ליותר טוב זאת הנקודה שלי אם לא הבהרתי נכון
    ואני אגב לא קניתי עגלה במיליון שח ,אלא קניתי משהו נחמד מאוד מתצוגה (יענו הזדמנות) ב2400 שח כולל סלקל ואמבטיה..מחיר בהחלט סביר...ולא בגלל שלא היה לי לשלם למוטסי..תאמיני לי יכלתי לקנות את כל החנות של מוטסי בכל הצבעים אלא בגלל שזה באמת מיותר לשנה וחצי שילד נוסע עם זה ..וממש, אבל ממש לא אכפת לי מה יגידו בגינה
  • מרינה למה את גונבת את המשבות שלי ..... אצלי מוטסי ירדה מהפרק בגלל המשקל שזה היה גורם מאוד חשוב בשבילי , יותר מהכל , כנ"ל את עגלה דומה של שילב , סטוקי הזאת לא התחברתי , אמבטיה לא רציתי כבני יליד קיץ בכלל אז מצאתי משהו במחיר שלא יהיה בעיה להפרד בסיום השימוש הסופי . אז עוד לא היתה לי מעלית (עכשיו יש

• תיקי - נתת פירוט משולם למה שכתבתי.
    מרינה - אני מאוד תומכת בגישה שלך - במיוחד אם יש לך אמצעים וזה עושה לך טוב אז סבבה אני מכבדת. יש אנשים שאין להם אמצעים ומתעקשים לקנות מותגים וביוקר כי רק ככה זה נותן להם הרגשה שהם שווים משהו.
    נו טוף
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• אני יכולה לומר רק דבר אחת שדבר שאני לא מתכוונת להתפשר על זה בכל מחיר זה השכלה ומתן כלים להצליח בחיים בכוחות עצמו . מותג כזה או אחר , אכותי יכולים קצת לתרום אולי באספקטים כמו ביטחון עצמי וזהו . אותי מרתיחה תעשיה מסביב על כלום . עם במקרה של חתונה עוד אפשר לדון עד כמה אכות העולם/צלים וכו' שווה את הכסף וכל התעשיה מסביב ללידה זה כבר גובל בפשע ... הם מנצלים את הרגעים בכי לחוצים בחיים ומשחקים על המצפון " מה את לא רוצה הכי טוב לילד?" אני רוצה רק מי אצר לך את יודעת מה הכי טוב לילד שלי ?
    נהיול תקציב במקרה זה המקצוע שלי לכן ישר אני מקשרץ בין מטרה ומחיר (עלות - תועלת ) ואז שאילה שניה זה המקור תקציבי . היו מקרים בודדים שמבחינתי באמת היה שווה לשלם סכום מוגזם מה שעולה ללראש עכשיו זה אולי ברית מילה שמי שעושה זה רופא מהל , היה לי מאוד חשוב וגם לבעלי שהכל יהיה סטרילי ומתוקטק גם במחיר של 2400 ש"ח .קורס הכנה ללידה קיבלתי במתנה ממקום עבודה - זה ממש זריקת כסףו זמן לפח זבל מבחינתי ... אם היו נותנים גיפט קארד אפילו ב150-200 ש"ח היה שווה הרבה יותר .
  • איכס.....על חליפה של דורה או שות" אני לא אשלם גם 1 שח
    שילגי הגישה היא שאיפה ללא קשר אם יש אמצעים או לא...הכוונה תמיד לרצות להגיע למשהו יותר טוב אם אין אמצעים- אז לנסות ולהגיע ל"אמצעים" לא מרוויחים מספיק- אז מחליפים עבודה, לומדים משהו אחר בלילות, לא ישנים וקורעים את התחת ...לא הולך? אז עוזבים ומתחילים משהו חדש לא מרימים ידיים, יושבים ומתלוננים כמה רע לי, אין לי כסף לאוכל או לצעצוע לילד מנסים כל דבר..זאת הכוונה...ולא נורא אם נופלים...קמים וממשיכים אללה...יותר נמוך מהריצפה אי אפשר ליפול
  • מרינה - ממי זה בדיוק החינוך שאני קיבלתי ומאמינה בו.
    אבל מפה ועד לקנות "מותגים" כי הם מותגים ולתת לבן שלך לגיטמציה לרצות דיזל כי החברים שלו רוצים דיזל מבלי לנסות להסביר לו שהבנאדם עושה את הבגד ולא הבגד עושה את הבנאדם - ושזה בסך הכל חתיכת בד ושפוקס זה גם בסך הכל חתיכת בד- שלא יהפוך אותו לאדם טוב יותר- זה פיספוס של הגישה הזו.
    תפרידי בין חינוך שהמטרה שלו להצליח בחיים לבין חינוך שמהמטרה שלו זה לאסוף סביבך כמה שיותר כסף/חפצי יוקרה כמדד להצלחה בחיים
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• ממממ ומה זה בדיוק להצליח בחיים ? מהי ההגדרה של זה?
  • כתבה ממש מיותרת
    מי שרוצה תיקנה ומי שלא לא
    כבר נאמר פה
    יש פה מגוון מהזול ועד היקר

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • בעניין דברי אכותיים ורמת החיים אני לא מסכימה כלל ... אני ובעלי עובדים קשה כדי לפרנס אותנו וגם אם אפשק זה להינות מחיים . מה לעשולת שאני אוהבת לטייל בחו"ל ושלב טיולי טבע ושינה באוהל מיציתי מזמן . למה אני צריכה להתבייש שאני רוצה בית מלון ולא קמפינג כל עוד זה על חשבוני ?למה אסור לי לנסוע ברכב טוב ולקנות לילד מה שבא לי ? אני לא חיה על חשבון אחרים בנגוד להרבה אחרים ... אני הקמתי משפחה רק אחרי שהיה לי בסיס כלכלי מסויים . לא רציתי שילדים שלי יהיה חוסר משהו . לא מאמינה ברעיונות סוציאלסטים וקומונסטים , מה לעשות , היתי בסרט הזה ....
    אני יהיה מאוד לא פופלרית אבל במקרה של ישראל במקום לממן את את אנשים מבוגרים ולתת להם להזדכן בכבוד , כאילו שתרמו למדינה אנו משלמים מיליארדים לאנשים שלא תורמים כלום = אם זה בקצבעות , דיור בר השגה , תשלומי מיסים .
  • הצלחה בחיים זה לדעת להנות ממה שיש לך
    בלי כל הזמן לרדוף אחרי הדבר הבא.
    כי תמיד יש דבר הבא.
    להגיע לסיפוק מהעבודה שלך, מהמשפחה שלך
    זה דברים שלא תמיד אפשר למדוד בכסף ובחומריות.

ותיקי זה לא קשור- גם אני מאוד אוהבת בתי מלון מפנקים ומכוניות נוחות - וברור שכשאוכל להרשות לעצמי גם אני שואפת להינות מכל אלה. אל תעשי ממני צדקנית. אני מדברת על לקנות מותגים בשביל לסמן לחברה- הנה תראו אני כמוכם- אני שווה משהו. וזה בולט בעיקר אצל בני נוער.ואחר כך זה ממשיך לחתונות פאר שלא קשורות לכלום ולעגלות פאר ובגדי תינוקות של מותגי יוקרה שלא קשורים למצב הכלכלי של אלה שקונים אותם.
    מרינה נשמה, כל מה שמישהו השיג מעשר אצבעות זה מבחינתי קדוש - אני מאמינה בהנאה מכל הדברים האלה אחרי עבודה קשה. אבל לחנך ילדים מראש שכל מה שהם רוצים יקבלו כי ככה זה נהוג - זה טעות לדעתי.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• טוב. לא קראתי את הכתבה, באמת שאני לא מוצאת בה עניין...
    קצת נמאס גם מכל החפירה הזו על הניצול הקפיטליסטי, אבוי, השורה במדינתנו הקטנטונת.
    לעומת זאת, אני מאד בעד מחאת הרופאים, מחאת הדיור, מחאת העו"ס, וכל השות'.
    אלו לדעתי מחאות אמיתיות וראויות (ועזבו את הקוטג'... פה באמת ניתן לומר שקנו אותנו בשקל... ביבי הגדיל בשקל... חחח כנראה את הקולות בבחירות הוא הגדיל בשקל... או שלא .)
    שילגי אהובתי - אני חותמת על כל מילה שלך. אוהבת מאד את הדעות ואת דרך הבעתן. עלי והצליחי .
    תשמעו, אתמול בערב הייתי מוזמנת למסיבה. זו הייתה מסיבת בנות לרגל סיום של משו.
    לא היה לנו איפה לעשות את המסיבה, אז אחת הבנות נידבה את ביתה, ויותר מכך - את הבריכה שבחצרה.
    בגינתה של אותה אחת יש בריכה שלא מביישת כל בריכה עירונית ממוצעת.
    (היה סבבה עצבני! תודה למי שהתעניינה)
    אבל מיד התחילו להישמע קולות ציניים ומחשבנים של "כמה זה עולה" ו"האחזקה של זה" ו"כמה כסף נשפך", ועוד פנינים מפנינים שונים.
    ותשמעו - אני מכירה את האנשים האלו. מדובר באנשים בין החרוצים ביותר שאי פעם יצא לי להכיר.
    עובדים מצאת החמה ועד צאת הנשמה, כולל שישי, שבת וחג.
    הם לא התחילו מלמעלה... הו לא...
    הם התחילו בהחלט מהמקום הכי נמוך שקיים...
    אבל הם הגיעו!!!! אז אתן יודעות מה??? WTF מה יש לאנשים אחרים להגיד?... שיגידו.
    כל אדם שעובד קשה למחייתו ומגיע - זכותו המלאה (יש שיגידו שזו אף חובתו...) ליהנות עד הסוף מפירותיו.
    ו-לא, אני לא מדברת כרגע על בני נוער והתסבוכים שלהם.
    יש ברשותי כרגע אחת כזאת, בסדר - אני מתמודדת.
    מדובר על אנשים מבוגרים שעבדו ועמלו כדי שיהיה להם.
    חינוך זה משהו אחד. לעבוד ולהרוויח ואז לקנות בזה "מותגים", או שלא - זה כבר משהו אחר.
  • אני עם מרינה ואלינה
  • שילגי אני לא מלמדת את הילדים שלי שכל מה שהם קוצים לקבל הם יקבלו בכוונה שמישהו (אני או מישהו אחר יתנו להם במתנה)
    אני מלמדת אותם שלכל דבר שהם רוצים הם יכולים להגיע עם הרבה רצון ,השקעה ועבודה... אני מלדמת אותם שאדם שנחוש בדעתו- אין מה שיעצור אותו, אדם שהגדיר לעצמו מטרה ומתקדם לכיוונה בכל הכוח- רק שמיים הם הגבול בשבילו.. אז לא לבלבל בבקשה
  • אם ככה אז בסדר
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי לא לכם הגיגיהם..."

• מה פסול שבן אדם יהנה מבגד טוב , אם זה עושה לו את זה ? יש אנשים שאוהבים נעליים , זה זכותם המלאה , יש אנשים שמאוד נהנים מרכבים טובים וכל עוד הם קנו את זה בסכף שלהם מי אני שהעביר אלהם ביקורת ..... מה לעשות שכייף לי לראות שבן שלי מסודר טיפ טופ , אני עובדת גם בשביל זה . הוא לא מקבל שכל מה שהוא רוצה הוא ישר מקבל אם מקבל בכלל , הוא יודע שלכל דבר יש מחיר וכסף לא גודל על העץ ואני רוצה לגדל אותו בגישה של הרצל "אם רוצים אין זאת הגדה ".
  • המחירים בישראל באמת גבוהים במיוחד...
    אני רואה את השוני בעיקר לאור הקניות האחרונות שלנו בEBAY
    אנחנו קונים שם כמעט הכל, בכמעט שליש מחיר...

למה אצלנו הכל כל כך יקר?

לפני כמה ימים רציתי לרכוש ספר עגלה לקטנ'ציק
    הספר היחיד שהיה לי היה מקרטון ורציתי משהו קצת יותר איכותי...
    לא מצאתי ספר שמחירו נמוך מ-100 שקלים!!!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הצלחה בחיים זה כמו שאמרת..להנות ממה שיש, ומה שאת אוהבת...יש אנשים שמאושרים מלצלול, יש אנשים שטיפוס הרים עושה להם את זה
    יש כאילו שמקבלים סיםוק אדיר מלעזור לאחרים...אבל לא משנה מה מאילו נקח..הכל דורש השקעה כזו או אחרת...ותמיד המטרה זה "עוד יותר"...אם זה עוד יותר עמוק, עוד יותר גבוה וכו...לכן אני טוענת שתמיד יש להציב מטרה מסויימת ולהתקדם לקראתה. בעיינן הכסף..זה בדיוק אותו דבר
  • יוו בחזרה לנערים ונערות...דוגמת הדיזל היתה קצת מעפנה..
    בואו אני אתן דוגמא משלי, משהו שנתקלתי בעצמי לפני בערך שנה...
    הבן שלי בא ומודיע לי חגיגית שהוא צריך מחשב חדש וזה לא שלא היה לו מחשב..היה..מחשב נורמלי בהחלט...אבל מה מתברר...הם משחקים משחקי רשת מאוד מסובכים...כולל קוד, בגרפיקות מאוד גבוהות... משחקים כל החברים שלו עם חבריי שהכירו דרך הרשת במשחק...הם קבוצה... והמחשב שלו לא מריץ טוב את המשחק..הוא חלש מדי... וכדי לעמוד בדרישות מערכת להריץ את המשחק בצורה טובה צריך מחשב חדש...של 7K שח
    מה תעשי? לא תקני?
  • אם אין - לא קונים
69 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה