כשאומרים שיעדכנו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה אומר שידעכנו בין אם כן ובין אם לא, נכון?????
    אז לא .. לא עדכנו .
    התקשרתי בנוגע לחוזה ההוא שביקשתי 8 שעות , והם לא מתפשרים .
    הם לא יכולים לתת 8 שעות , ובטח לא באותו השכר. (להזכירכן , השכר ממילא נמוך בסכום מכובד ממה שנותנים בשוק למקצוע שלי)
    קיצר, חבורת קמצנים , בלי שכר , בלי אוכל, בלי תנאים ..
    אבל זה כזה מבאס , רציתי שמשהו יסתדר לי
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי יסתדר לך
  • אני אמצא בעל מליונר??????
  • לאט לאט תמציאי משהו שיתאים לך

אני לא אוהבת שמסבנים מה הבעיה להגיד מהתחלה לא מתאים השעות ... למה צריכים למרוח אנשים

• אל תיתפשרי

ואת תימצאי מה שאת רוצה רקקק קצת קצת סבלנות
  • תגידי, יש מצב לדבר איתם על השלמת שעה מהבית?
  • טלי- זה לא אפשרי ..
    בכל אופן, כמו שבעלי אומר, עדיף להתבאס עכשיו מלהתבאס בזמן שאני עובדת שם .
    אם הם מתנהלים בכזו קמצנות לגבי הכל ..אולי זה לא המקום בשבילי ..
  • כבר מצאת בעל מליונר
  • יודעת? אני דווקא שמחה שלא התקבלת לשם כי יש סיכוי שאם כן היו מאשרים לך זה היה חוזר אלייך בבומרנג בכל דבר שאת רוצה או צריכה....
    שלא יעשו טובות, יש עוד 1000 כמוהם רק עם תנאים הרבה יותר טובים ועם שכר טוב יותר ויותר נחמדים ויותר אדיבים!
    ומי שלא טורח להרים טלפון גם לומר שלא התקבלת זה ממש התנהגות מגעילה.

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה