די נמאס לי........ משעמםםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן עושות איתם בבית??? (למי שלא עובדת)
    לצאת אני לא רוצה .
    ליאן פשוט משגעת אותי בחוץ.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
16 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עדיין לא בחופש, הוא יתחיל ב- 10.8
    שולחת לך מלא

• מה עם להיפגש עם חברות שלך והילדים שלהם? שיהיה גם לך קצת מעניין

להיפגש עם קרובי משפחה?

אמנם שלי עוד לא יצאו לחופש אבל אנחנו נהיה הרבה אצל אמא שלי, אחותי, חברות....

ואין מצב שאני איתם בבית כל הזמן. על הבוקר אני יוצאת איתם לגינה / פארק לשעתיים וחוזרת לאכול צהריים ושנ"צ

למזלי הם קמים מוקדם אז כשאנחנו בחופש אנחנו אוכלים בסביבות 12:30 והולכים לישון

• הן גם קמות מוקדם בסביבות 06.30 07.00
    רני עוד בסדר ישנה בשעות המסודרות שלה..ליאן ממש לא.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• בתור אחת שהבן שלה (יותם) היה עושה לי ת'מוות בכל פעם שיצאנו מהבית
    והיה בורח לי לכביש..
    אני רוצה להגיד לך שאת חייבת חייבת לחנך אותה להתנהגות בחוץ..
    חייבת!!
    כי זה לא יעבור לה.. והמפסידה העיקרית מזה זו את

וזה לא כ"כ קשה, עבודה מאומצת של כמה פעמים והיא תלמד
    ואלו השיטות:
    1. להכין אותה לזה שיוצאים והיא צריכה להתנהג ויפה. לפרט מה את מצפה ממנה (שלא תברח, שתלך לידך, שלא תצעק.. כל מה שעולה בדעתך)
    2. להבהיר לה שאם היא לא תתנהג יפה חוזרים. ולא רק לאיים, פעם אחת היא בורחת לך את עושה אחורה פנה וחוזרת. (בלי לתת לה כמה צ'אנסים - על הפעם הראשונה שהיא מפשלת לחזור, לא משנה צעקות, בכי הבטחות) ותסבירי לה שחוזרים כי היא רצה לכביש וזה מסוכן ואת לא רוצה לסכן אותה או משהו בסגנון
    3. אם את יכולה (וזה מה שאני עשיתי) שימי אותה בעגלה. או ביחד עם רוני או שתשימי את רוני במנשא. אני פשוט הייתי מורידה את המושב של העגלה למצב שכיבה והייתי מושיבה את יותם ואת ניצן ביחד.. או שיותם היה עומד על העגלה מאחורה - ככה הוא פשוט לא היה יכול לברוח.
    4. הכי חשוב, תבטיחי ותקיימי - הפתעה על התנהגות טובה בחוץ.
    5. אה, ואני גם הייתי מאיימת על יותם שאני אתקשר לאבא ואספר לו שהוא לא התנהג יפה.. זה היה עובד עליו
  • אני עם ענבר
    אני בדעה שכן לצאת מהבית ולתת לה כללים
    השיטה הזאת עובדת לא מקשיבים חוזרים הביתה

תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
    יום מקסים לכולם

• תראי הבן הבכור שלי כמעט בן 4, ואני לפעמים שמה אותו בעגלה (יש לנו עגלה לשניים) או שהוא עומד על הסקייטבורד שמחובר לעגלה
    לפעמים אני סתם עושה איתם סיבוב בעגלה אפילו לא מוציאה אותו. אבל זה נדיר. לרוב במגרש משחקים הוא יוצא
    אבל זה חובה לצאת! לפחות לשעה, אחרת אפשר פשוט להתחרפן. מנסיון.
    You're my heart, you're my soul

• כמוני כמוך
  • תודה לכולן...
    לנו י' אותך נתן
  • וואיייי איזה סרטטטטט
  • תעשי חיפוש אצלך באזור - יש שעות סיפור, הופעות בקניונים

אני תמיד מחפשת בילויים כאלו
  • נשמע ממש לא פשוט

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • מאמי את מוזמנת אלי עם הבנות בכיף!!!
    אני בטוחה שליאן תמצא עניין (לפחות קצר) במשחקים של אחרים (כמו כל הילדים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עוד הצעה חוץ מג'ימבורי וקניונים זה לסוע ברכבת (מבחינת יונתן זה יום כיף לסוע באוטובוס למשל).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ליטל, מה שלומך? שורדת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה