היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות גם למי שיש ילד בן 6 שעולה לכיתה א וגם אם לא..שאלה.אצלנו ,ואצלנו שמעתי שהמצב יותר טוב שולחים לחוג קריאה לא כל ילד לומד בחוג קריאה ,אני אישית החלטתי שהפעם אחרי שאת הבכור שלי כן שלחתי.החלטתי שאת הבן הקטן אני לא שולחת לחוג קיראה ממילא הם ילמדו זאת בביה"ס כמובן שאני יושבת איתו על חוברות מוכנות לכיתה א והוא יודע מאוד יפה.אבל קיראה אני מעדיפה שירכוש בביה"ס הבן שלי הגדול הלך לחוג ולא ראיתי שום הבדל אם הייתי שולחת אותו ובין אם לא.יחד עם זאת במקום אחר הבנתי שאין דבר כזה שילד לא יהיה בחוג קריאה,יש לחץ חברתי מאוד גדול מה הייתם עושים הייתם שולחים?נכנעים ללחץ או שנותנים לילד עוד זמן משחק ממילא הוא ילמד כל החיים..
3 תגובות
עמוד 1
אני הייתי סומכת על האינסטינקטים האימהיים שלי... אני יודעת מה זה לחץ חברתי, זה עשוי להטריף, אבל במקרה שלך לא הייתי נכנעת...
אם את עושה איתו חוברות ומכינה אותו היטב לדעתי זה מספיק... גם אני לא ידעתי לקרוא טרם כיתה א', והיום אני עורכת דין עם תואר שני "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ראשית , אני חייבת לציין שהילדים שלי עוד קטנים . אבל... אני שומעת הרבה על הגילאים האלה ועל השיגעון שהילד צריך לדעת קרוא וכתוב לפני כיתה א' ... אני לא מבינה את השטות הזאת . אז בשביל מה מלמדים קרוא וכתוב בכיתה א' . אני ממש נגד !!! הבעייה היא ההורים התחרותיים שרוצים שהילדים שלהם יהיו משהו מיוחד ופתאום נהיה גל גדול ומלחיץ שמלחיץ את ההורים והילדים שהם אמורים לעשות את כל זה לפני הכניסה הרשמית לבי"ס ... למה ????
הלחץ החברתי הוא של ההורים או הילדים? בכל מקרה אני לא הייתי שולחת. ואם הילד רוצה ללכת כי אחרים הולכים אז הייתי נותנת אופציה של חוג אחר ושואלת מה הוא מעדיף. אם הלחץ הוא מהורים אחרים עליכם אז אני מאמינה שתתמודדו בהצלחה עם זה והילד ילמד דוגמא אישית