היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לשכוח שרק לפני חודשים ילדתי ובעלי היקר אפילו זר פרחים לא הביא לבית חולים כלום ממש כלום ....(הייתי מאושפזת שבוע ועדין הייתה לו את החוצפה לקטר שהוא לא יכול להיות בבית חולים .... לא אני נהינת ...) איך אפשר לשכוח שילדתי וההורים שלו לא טרחו להגיע לבית החולים (זה רחוק וקשה להם כך הם טוענים נסיעה של שעה)אבא שלו אפילו מזל טוב לא אמר לי והוא מתארח אצלנו כל חג (ההורים גרושים)אמא שלו בכוכבת יודעת לבקר אחרים אבל אלי .... לא צריך בלידה הראשונה הם הגיעו אבל הפעם לא טרחו רק שירדתי מבית חולים בגיעו אלי למחרת הבייתה (באמת תודה אין לי שום דבר איתם וחליילה לא רבנו אבלל זה דבר שקשה לי לסלוח עם הגברת דיברתי לא שזה ממש עזר אבל אמרתי את שלי אם אבא שלו טרם סגרתי תסיפור הבן אדם חצוף מדרגה ראשונה נתארח אצלנו אאני מכבדת ובסוף זה מה שאני מקבלת אפילו זר פרחיןם לא קבלתי מהם ולסיום סיומת בעלי הוא בן יחיד משמה שרק ממנון יהיוט נכדים וזו ההתהנגות של הוריו ושלו במיוחד סורי על החפירה
21 תגובות
עמוד 1
אל תספרי, זו שעה שקטה של הפורום, כולם או חוזרות עכשיו מהעבודה או עסוקות עם הילדים.
ו....... לקרוא הן לא עסןקות ולהגיב כן....
חוץ מ
קודם כל אני יכולה לתת לך חיבוקים חמים מאוד
לגבי הסיפור שלך לגבי תגובות לסיפור, אני לא ראיתי אותך מגיבה כל כך לאחרות... 68 הודעות משנת 2008...
אז באמת מזל-טוב
נכון אולי אני לא כ"כ פעילה כאן אבל עדיןןןןןן זו לא סיבה שיתפתי אתכן כי רע לי הסביבה רק מטיפה לי .... הוא בעלך אז הוא טעה אבל זה כואב לי בנשמה שורףףףף חי זה פצע שמסרב להגליד היחיסים בנינו הם לא מה שהיו פעם בקושי יש בניו תקשורת ואני מנסה באמת אבל זה לא עובד.............. הסיפור שהייתי בבית חולים עולה וצף שוב ושוב........... נראה כי אין לו רגש אלי למרות שהוא טוען שכן בנות אולי אני ל הכי פעילה כאן אבל עדין אני צריכה עצות ותמיכה ומביחטה להשתדל להיות יותר פעילה
תראי, את אחרי לידה ויש את ההשפעה של ההורמונים וגם ולא קל להתרגל לילד נוסף במשפחה. אם זה כל כך מעיק עליך וקשה והגעת למבוי סתום אז אולי תלכו ליעוץ?
ישבנו ודיברנו שוב ושוב כמובן שהיוזמה ךשיחות באה תמיד ממני כי חשוב לי אנחנו באים משני עולמות שונים ובכל זאת היה שןם משהו בעבר הרי התחתנו והקמנו משפחה הוא מבחינתו לעבטוד וזהוווווו שאר זו אני להחזיק הכל ובנוסף לדאוג ןתחזוקה של הזוגיות ואני מקבלת פצצה כזו ממנו בליחדה הראשונה גם לא קנה לי כלום ואמרתי לו שזה הפריע לי מאוד אפםילו פרח לא הביא ולממרות זאת גם בלידה השניה שוב אותו דבר הרגשה מגעילה שכל החדרים ביוךדות מוצפים בבלונים ופרחיםן מהבעל ואצלי....כלום והערתי לו שוב על כך בלידה האחרונה והוא מצידו לא מבין מה העניין שזה כ"כ מפריע לי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אולי זה עיניין של תרבות אבל אצלינו הבעלים לא נותנים מתנות לאישה אחרי לידה...למרות שבהחלט מגיע לנו
לא בקשתי משהו גדול .... פרח בלון משהו קטן שיראה משהו.....
קשה לי עם הקרות הזו אני באה מבית חם ואוהב והא קפוא ברגשות שלו קשה לי ואין לי למי לספר הוא גדל בבית שכזה וקשה להראות לו דברים שהוא שחלא רגיל..................
אני התחלתי להגיד לבעלי מתי אני מצפה למתנה, הוא לא חושב על זה וככה אני מונעת אי נעימויות, גם לפני הלידה אמרתי לו שלא ישכח שאני מצפה למשהו...
גברים שונים מאיתנו, יש דברים שקשה להם להבין, אולי תשבו לתאם ציפיות? לדבר על דברים שחשובים לך שאולי הוא יכול להשתדל בהם?
קודם כל אני ממש מצטערת לשמוע כמה רע לך
קודם כל בוקר טוב ותודה על התגובות שנית אני חיבת להבהיר שכן אמרתי לו שזה הפריע לי שלא הביא לי דבר עוד בלידה הראשונה והיה לי נחמד לקבל ממנו זר פרחים וגם עכשיו בלידה השניה באחד מימי ביקוריו הקצרים אמרתי לו שזה =מפריע לי והוא עדין היה בשלו
ביום השיחרור מבית חולים פרץ בנינו ויכוח על כל הנושא אזזזזזזזזז הוא הזמין לי זר פרחים הביתה ממש תודה בעלי היקר
אני כל הזמן מעירה לו ומראה לו דרך אחרת ממה שהוא מכיר אבל קשה לי כבר הוא לא מפנים בכוונה או לא לא יודעת כבר .................
קראתי כבר אתמול ולא הגבתי. אם התגובות שלך בפורום דומות לתגובות שלך לבעלך ומשפחתך - בהחלט יכולה להבין למה מעדיפים לדפדף אותך הלאה. אז הוא לא הביא לך שום דבר לבי"ח - אז מה קרה? זו ניראית לך סיבה מוצדקת לכל העניין? (טוב, כניראה שכן...) ילדת לפני חודשיים, את עדיין מותשת מלילות בלי שינה ומימים עם שני ילדים בבית. אם את רוצה באמת לשבת לדבר עם בעלך - ולא רק ליידע אותו במה הוא לא בסדר, אלא לשבת ולאפשר גם לו לדבר - זה הזמן. שני את הגישה... רק מהניק שלך "אני 10" אפשר להבין כמה קשה לכולם סביבך - את במרכז, את תמיד צודקת, אם מישהו מעז לחשוב משהו אחר ממך הוא חוטף על הראש, כמה הכל מגיע לך, תחשבי איך זה משפיע על הסובבים אותך, איך זה משפיע על בעלך וחמייך. ובהחלט מותר להגיע לבי"ח בלי שום דבר ליולדת או לתינוק, כל מה שנשמע ממך זה כמה נורא שלא הביאו לך מתנה, את הבאת להם פעם? את דורשת ודורשת ודורשת ולא נותנת דבר בתמורה (עפ"י הפורום ועפ"י שמך כאן). בקיצור - תבדקי את עצמך, את מילותייך, את מבטייך ובכלל - את תגובותייך. ואולי אפשר להתחיל בטיפול עבורך.
תסלחו לי...אבל אותי זה מצחיק אז לא הביא פרח...מה קרה? בעלי לא הביא פרח 3 פעמים מי צריך םרחים בכלל בבית חולים? להתחיל לגזור בקבוקים בניסיון לעשות לזה וואזה? איזה שטויות