רעיון- מה קונים? מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעל יש עוד חודש יומולדת 30 (איך כל כך מהר הוא הזדקן לי ככה

9 תגובות
עמוד 1
  • אני ארגנתי לבעלול מסיבת הפתעה
  • אני לא כ"כ יצרתית ו/או מקורית
  • צניחה חופשית? הוא יהרוג אותי

• אנחנו עשינו כמה דברים...
    עשינו יום כיף, קניות וכו', יצאנו למסעדה והכייייי כיף היה שהזמנתי שיעור ספורט זוגי לנו ולעוד כמה זוגות(בהפתעה כמובן) אם אתם בקטע של ספורט קליל, זה היה כיף ומשעשע...!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • אולי תקני לו מתנות לפי האותיות - אני חושבת שמילנה עשתה את זה לבעלה ויצא מקסים !!
    את יכולה להעזר בה
  • ביום חמישי הקרוב יש לבעלי יום הולדת. אני הולכת להפתיע אותו.
    הזמנתי בשבילו עיסוי מפנק במקום נחמד בשם מטה במדבר.
    [url=http://pitapata.com]
    צריך רק לחייך!
  • tooli80 (סליחה, לא זוכרת את שמך) צודקת.
    לבעלי היה השנה יום הולדת 30, ומאחר והזמנתי לו צניחה חופשית ביום הולדת אחר, הייתי חייבת רעיון מקורי נוסף והכנתי מתנות לפי אותיות הא'-ב' (לכל אות מתנה).
    השאלה הנשאלת- מה התקציב שלך? יש רעיונות יפים שעולים הרבה ויש רעיונות יפים שעולים מעט.
    רעיונות:
    - צניחה חופשית (אפשר גם זוגית)
    - טיסה בכדור פורח (החלום שלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בדיוק רציתי לכתוב
    שהפתעות =מילנה
  • בשל כל הבלגן של ההריון, סבא שלו נפטר ואז הניתוח הקיסרי לא הספקתי לקנות לבעלי מתנה ליומולדת 30...

בא לי להזמין לנו ספא או משו, אבל מסז'ים אני לא אוהבת... ומבאס להזמין רק לו...

אז חשבתי לקנות לו נעלי ספורט שרצה (נייק מהממות בצבעי ניאון
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה