ד"ר שלום רב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי ואני החלטנו להתחיל לנסות בחודש שעבר... כדי להגדיל את הסיכוי להתעבר, התחלתי לחשב את מועדי המחזור שלי ולפיהם את מועד הביוץ:
    בחודש יולי קיבלתי ב-11/7. מאחר ובתשובתך לשאלה קודמת הסברת שעליי לספור את ימי המחזור מיום הדימום עצמו, אין לי תאריכים נוספים אבל אתחיל מעכשיו (בתקווה שלא יהיה בכך צורך ואקלט). בכל מקרה, כשספרתי לפי הימים בהם הופיעו כתמים- ההפרשים הבין מחזור למחזור יו של 27 ימים ולכן חשבתי שהפער נשאר בעינו.
    מכאן, שמועד הביוץ המשוער שלי היה ביום ש', ה-23/7.
    בעלי ואני קיימנו יחסים בתאריכים הבאים:
    18/7; 20/7; 22/7; 23/7; 24/7. האם החישוב שלי נכון? האם כיסינו את מועד הביוץ? רק לשם הגדלת הסיכויים, אנחנו מתכננים לקיים גם היום יחסים, ואז להתחיל לסירוגין ב- 27/7; 29/7; 31/7.
    יש בכך צורך? המלצתך היא לקיים יחסים יום כן-יום לא החל ממועד הפסקת המחזור ועד למועד בו צפויים (לא) לקבל?

ומתי אוכל לבדוק אם התעברתי?
    תודה מראש,
    יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בראש ובראשונה אני ממליץ לקיים יחסי מין מתוך רצון ובהנאה, ולא כמשימה שיש להשלימה בהצלחה. אם שני הדברים הולכים בד בבד אז מה טוב.
    לשאלתך, כיסיתם היטב את זמן הביוץ, והמשיכו לקיים יחסי מין מתי שאתם רוצים, כאמור, זו לא משימה עם לוח זמנים.

כדי לבדוק את הרית, צריך לחכות לפחות ליום אחד של איחור במחזור ואז לעשות בדיקת הריון.

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה