דליפת מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' שלום רב
    רציתי לדעת כיצד ניתן להבחין בדליפת מי שפיר???לאורך כמה זמן יש דליפה?האם יש ריח או צבע???האם יש כאבים לאחר דליפה של זמן מסויים(נגיד אחרי שעה או שעתיים מתחילים צירים???)?
    היום הייתי בלי תחתונית ואיזור של התחתונים רטוב,אני לא יכולה להבין האם זה מהזעה(כי נורא נורא חם לי,במיוחד היום)או אולי דליפה של שתן או הפרשות...
    גם עלה לי הלחץ דם 140\89,יכול להיות שזה מהתרגשות,מעייפות ומהחום של היום...
    מחר אני נכנסת לשבוע 33,במידה ואכן מדובר בדליפת מים,האם ניתן לעצור את זה???ובמידה ולא,האם אצתרך לקבל זריקה להבשלת ריאות???

אני מאוד מאוד דואגת,זהו ההריון הראשון ותקין לחלוטין...

yaninayalin
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מי שפיר לרוב, זו תחושה של ירידת מים בלתי נשלטת, לרוב בצבע שקוף (אבל גם יכול להיות מלווה בצבע מקוניום ירוק או דימום לעיתים רחוקות), עם ריח אופייני המזכיר זרע. יכולים להיות צירים לפני, תוך כדי ו/או אחרי ירידת המים - אין לכך זמנים קבועים וזה לא קורה אותו דבר אצל כל יולדת.
    הדרך היחידה לשלול ירידת מים היא בבדיקה של רופא, לא דרך תאור באינטרנט ולכן אם יש חשד - חשוב שתלכי להבדק, מה עוד שלחץ הדם שלך אף הוא בגבול העליון של הנורמה.

אין דרך לעצור דליפת מי שפיר
    ואם זה לפני 34 שבועות מלאים - אז צריך לקבל זריקה להבשלת ראות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה