מישהו פה מתלהב מעניין המחאות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל יומיים מחאה חדשה..
    אני מודה שמה שפרסמתי פעם שעברה לא הכי ראוי להיות מחאה..
    אלא חשבון נפש של כל אחד על זה שלא יעבדו עליו..
64 תגובות
עמוד 2
  • נטלי ממי,שירות צבאי של 11 שנה עושה את שלו . עם כל אחד צריך לדבר בשפה שהוא מבין וברמה שכלית שלו , זה הכל . לא נראה לי שיש בחורה שעלתה מרוסיה בשנות ה90 ולא פנו אליה עם דבר מפגר הזה .
    עוד תשובה טובה : שאחותך עובדת לפי סכומים אלו ונותנת שורת לחברים שלך .

http://www.holdthatpic.com/

• בוקר מואר ומקסים ומלא חיבוקים (רק אם אפשר, שלא יהיו דביקים מידי ב - 98% לחות הזאת...)

נטלי -
    יודעת מה?... שכנעת אותי.
    מכבדת אותך, את אמונתך, את העדפותייך.
    לכי בדרכך, ואל תוותרי עליה.
    אם כך מרגיש לך הכי נכון - מי אני בכללל?....
    וחוץ מזה, הסיפור עם ה - "כל הרוסיות - ז*ו*נ*ו*ת" הוא באמת באמת נורא ואיום, בושה וחרפת עולם, נורא נורא נורא!
    ואולי באמת יותר קל לי לדבר, מהמקום הכל מיינסטרימי שלי.
    הנה אני, ילידת הארץ, מעמד ביניים, לא שונה, לא זרה, לא יוצאת דופן...
    (ובכ"ז: משפחתי בחצייה חרדית. לדודתי הירושלמית 9 ילדים (היא וגם בעלה עובדים. לא חיים ע"ח אף אחד, בחיי! בעלה עלה לארץ בגיל 25, ומיד התגייס לצבא. מאז ועד לפני שנתיים עשה מילואים בחברון. השתחרר לפני שנתיים מפאת גילו, אני עצמי נכת צה"ל, ואנחנו משפחה שכולה... כנראה שככה זה בארץ. גם הבנאדם הכי "רגיל" סוחב איתו איזו "שונות". מן ערב-רב שכזה...)
    קיצור, איש באמונתו יחיה, כל עוד הוא לא פוגע באחר.
    וזו כל התורה כולה.
    וקרן יקירה - תודה על מה שכתבת! ראיתי רק עכשיו...
  • שרוני
  • אני בעד המחאה!

זה קל לבוא ולהגיד שימו ילדים בגנים של התמ״ת.
    לדוגמא באשדוד יש גם רק 2 גנים של ויצו ו2 של נעמת.
    המקומות הראשונים הם של ילדי הרווחה,

בשביל לקבל הנחה צריך לעבוד 40 שעות שבועיות, והגנים באשדוד עד 16.00!! ואם רוצים עד 17.00 זה בתוספת תשלום.

אני עובדת שבוע אחד 32 שעות, ושבוע אחד 40 שעות....
    מחיר מלא אצלנו זה 2300 שח עד השעה 16.00

בעוד שהגן הפרטי של עידן עולה 1700 עד השעה 17.00.

וכמו שמבינים עדיף לי לשים אותו בגן פרטי!

• אין לי כל כך זמן ובכל זאת - קראתי אתכל 4 עמודי השרשור הזה
  • את האמת אנחנו באשדוד די חוגגים עם גניפ פרטיים עיש הרבה במחירים סבירים ביותר שחלק מהם עובדים מ7 עד 18 במחיר עד 2000 ש"ח , מה שכן לרוב ילד צריך לפחות להבין רוסית ....הגננות בגם מוסמכות ומשקיעות , בקצור יש מספיק לבחירה . את האמת בעיר של 270 אלף איש יש רק 4 פעטונים של מעמת וויצה זאת בדיחה לא עצובה . מה לעשות ששיש משפחות ש2000 ש"ח זה גם חצי משכר שאישה מקבלת , ואם יש שני ילדים בגלאיים 4ו1 לדוגמה זה 4000 ש"ח חברים .
    שרוני , היו לי נידודי שינה ובדקתי נתוני לשכה מרכזית לסתתיסטיקה : על כל חרידי כבר עובד יש 5 שלא עובדים כלל , על כל אישה עובדת 3 לא עובדות ...
    את מבינה שלי יש הנחה בארנונה על 67 מטר בלבד מתוקף החוק של מדינת ישראל לאוכלי חינם שלנגוד אלי לא נתנו כלום למדינה יש על 100 אחוז משטח הדירה . על כל 2 שקל אני מרוויחה אני משלמת שקל מסים ישירים יוד 30-40 אגורות מסים עקיפים ... אין לי בעיה לעזור לאנשים מבוגרים, כאילו שלא מסוגלים לעבוד בגלל המגבלות כאילו ואחרות , לזוגות שעובדים אבל עדיין לא מרווים מספיק .
    למה אני צריכה לממן גבר בריא שיותר צעיר ממנו ולא עבד יום אחד בחיים שלו ?
    בדקתי את עיקרי התקציב 2011 חצי מתקציב ביטוח לאומי זה קצבאות ילדים (התקציב הכולל הוא 29 מילארד ש"ח).
    מתוך תקציב החינוך וספורו כולל 3 מילארד שקל הולך למסדות עצמאיים ומוסדות תורניים . בין 2010 ל2011 הם קיבלו תוספת של חצי מילארד שקל :
    http://www.mof.gov.il/BudgetSite/StateBudget/Budget2011_2012/MinisteriesBudget/socialBudget/Lists/List5/Attachments/2/hinuch_prop.pdf
    מי שמעוניין לבדוק זה עם' 17
  • וואו שירשור ארוך אך מעניין בהחלט.
    אז קודם כל..
    אני חושבת שהגיע הזמן שהציבור הישראלי באמת יתחיל להילחם על שלו.
    למה שלא נצא לרחובות.
    כשאמא שלי (עם כל האהבה הענקית אליה-קצת איטית בדעותיה) מלגלגת לאנשי האוהלים במרכז העיר באשדוד אני מסבירה לה כמה נכון הם עושים בשביל כולנו.
    כשבעלי אומר-מה את צריכה שירדו מחירי הדירות, שירד מחיר הנכס שלנו???
    אני אומרת- כן! שירד..! אבל שמשפחות בארץ יוכלו להתקיים.
    כי זה לא הגיוני שיש לי ילדה אחת בבית ובזה אני אמורה להסתפק ל6-8 שנים הקרובות כי המשכנתא זה 4 אלף וגן (תודה לאולגה שוב) 1800 שקל, חשבונות הלוואות וכל זה אין לנו רכב בבית.. בעלי לא מרוויח עשרות אלפים ואני כשאחזור לעבוד סביר שארוויח בסביבות 4.5-5 במקרה הטוב, אז עם ב11-12 אלף שלנו עדיין אני לא רואה איך נוכל להתקיים עם 2 ילדים.. באמת שלא.
    צריך לתת מוטיבציה לזוגות צעירים להקים משפחה של 2-3 ואפילו 4 ילדים.
    למה לשים רגל? למה להכשיל ותת לאנשים ליפול לחובות מול הבנקים, לקחת הלוואות ענקיות? למה אני צריכה לתת ילדה קטנה בגיל 3 חודשים לגן? למה לתת ילד שעוד לא יודע לספר לי מה היה בגן ואיך התנהגו אליו? מה, לא ראינו מספיק התעללויות גם ממטפלות פרטיות וגם מגננות בגן פרטי? משפחתונים?
    זה מפחיד.
    ובנושא השני שעלה לא במכוון..
    אני יודעת שגם במפעל שבו עובד אבי- היה שנים בחור חרדי משכונה ז' באשדוד (שכונה חרדית עם סגירת כבישים בשבת ועם תנאי קבלה למגורים.. בקיצור כל הסיפור) שעבד שם..זה מפעל ליצור דברי זכוכית כמו ויטראז'ים ומראות.. כיורים וכו'.
    אני בספק שהוא עאבד שם עבודה קלה..
    אבל.. באיזור גרים כמה עשרות נפשות.. שבתקופה שבה לא עבדתי והייתי יוצאת ללימודים ב 10 בבוקר ראיתי את הגברים מסתובבים בחוץ.. לא ניראה לי שהם יצאו לעבוד משמרת לילה.
    יש מספיק אוכלי חינם דרך אגב גם במגזר החילוני... אספר סיפור קצר שלי..
    קניתי בעזרת הורי את הדירה שלי בשנת 2008.. בסוף 2008..
    הדירה נמכרה מבעלים צרפתיים והייתה פה דיירת בשכירות, שהייתה משלמת 1500 שח על דירת 4 חדרים באיזור י"א..שזה אחד האיזורים הנחשבים..למרות שהוא ממש לא הכי חדש ..הוא נמצא קרוב לים ולכן הדירות פה יקרות ..גם הבניה פה טובה ואיכותית. בקיצור... אמרנו לה שאנחנו לא רוצים להמשיך להשכיר במחיר הזה, ואם היא רוצה להמשיך להתגורר פה (אני בכלל רציתי שתעוף מפה מהר) אז המחיר יעלה ל 2500-3000..היא אמרה(אמרה????!??!?! צרחה לכיוון אמא שלי עם ידיים בתוך הפנים שלה) שאם אנחנו לא רוצים 1500 אז לא נקבל כלום..
    וכך היה..שנה של משפטים והמתנות ביורקרטיות, שבזמן הזה לא קיבלנו תשלום של חצי שקל על זה שהבחורה גרה פה. עד שבמרץ 2010 הוצאנו אותה מהדירה.. דרך בית משפט, הגיע מנעולן ופרץ לנו את הדירה.. הדירה הייתה ריקה בתכלס.. אבל אחרי כמה שעות עם שקשוק מפתחות בדלת נכנס אחיה של אותה חמודה עם גיסתה שהגיעו בדיוק כדי לתת לנו את המפתח לדירה... כן ממש. אז בבקשה.. אוכלת חינם שלדעתי המדינה ממש לא צריכה לממן אותה ואת 3 הילדים שלה.. שחיה פה עם גרוש שלה ומקבלת כסף מהמדינה בתור אם חד הורית.ולא דתיה בכלל.
    אז לדעתי צריך לנטרל את כל החינם במדינה הזאת...כמו שאצלי..לשבת בבית עם ילדה שלי עד היציאה לגן בגיל 9 חודשים בספטמבר הקרוב עלה לי ב-2 הלוואות במשך כמה חודשים.. ככה אני מצפה שיהיה אצל כולם.. או אצל אף אחד.. אני לא חושבת שאני בן אדם רע או טיפש שצריך לחיות משאריות בזמן שההיא חיה על כספי המדינה בלי שום סיבה הגיונית.. כן יש נכים, וחולים..על אלו אני לא מדברת..אבל בן אדם בריא שיכול לזרוק עלי אבנים ביום כיפור כי בגיל 11 החלטתי לצאת קצת לנסוע על רולרבליידס, יכול גם לשנס מותניו וללכת לעבוד במפעל או כל מקום אחר.. כי רוב רובם של המפעלים והמשרדים בארץ מאוד מכבדים את הדת ונותנים לכל בן אדם באשר הוא להתפלל בזמני התפילה שלו.. בין אם הוא ערבי או יהודי (עבדתי בעבר עם כמה וכמה עדות). אז למה להתקיים מ3000 מתנת המדינה כאשר אפשר להתקיים מ5000 אפת כפייך?
    לסיכום- המחאות במקום וכן ירבו! סוף סוף אני גאה להיות ישראלית!

יצאה לי חפירה..

להוסיף לפייסבוק
  • אלה, חפירה, חפירה - אבל דברים לעניין!

אלינה אהובתי, יקירתי
    יש לי הערכה וכבוד בלתי נגמר לאנשים שלא סתם זורקים דברים לאוויר, אלא מגבים את דבריהם בכתובים ובעובדות (כנראה תוצאה של חינוך אקדמי שמרני בריטי.). ועל כך שבדקת וגיבית - הכובע מוסר בפנייך, ולא בפעם הראשונה...
    העבדות נכונות ומעציבות, גם אני מכירה את העובדות האלו, וגם מקרוב, וקרוב אף יותר.
    השרשור הזה התחיל מ - א', ואיפשהו נכנסו לתוכו ב' ו - ג' אחרים. שונים.
    למען הבהר דברים:
    אין לי כלום נגד החרדים, אבל באותה מידה - אין לי כלום בעדם.
    יש בהם אנשים טובים, וגם טובים פחות.
    יש בהם אנשים עובדים, וגם מובטלים (ולא נכנס כרגע לאחוזים, כי ידועה לי העובדה לגבי אחוזי האבטלה בהם, לעומת אוכלוסיית הלא חרדים).
    יש בהם אנשים משכילים, וגם משכילים פחות (שוב, אותה הערה כמו בסעיף קודם).
    יש פאנאטים, יש פחות.
    יש גרושים וגרושות,
    אלמנים ואלמנות,
    פושעים ופושעות,
    בליינים ויושבי בית.

גם אצל האתיופים יש כאלו וגם כאלו.
    גם אצל העולים מרוסיה (האם יש אחוז מוגבר של ז*ו*נ*ו*ת בקרבם?... לא יודעת. לא ידוע לי על סקר שכזה שנעשה.)
    גם אצל נכי צה"ל.
    גם בקרב נפגעי הנפש.
    גם בקרב הנשים המוכות.
    גם בקרב מסורבות/מסורבי הגט.
    גם בקרב משרתי המילואים.
    ואפשר בהחלט להמשיך כך עוד ועוד ועוד...
    וזה לא יסתיים.
    אנו חיים בחברה הטרוגנית מאד, מגוונת, עשירה, השונות בה רבה ומוקצנת לפעמים, יש פה קיצונויות לכל כיוון, ולטוב ולרע.
    זה אנחנו, כך אנו נראים, זה המקום שכולנו בחרנו לגור בו.
    יצאתי כנגד הקריאה בשמות, הסטיגמטיזם הבולט, הדעה הקדומה, הגזענות.
    כי אם נתחיל לקרוא זה לזה בשמות, לחפש אחד אצל השני את החלש, הפגום והלא מתפקד - אנחנו לא נצא מזה.
    אסור להגיע למקומות האלו. אסור לגעת בהם.
    לכל אחד יש את החסרונות שלו, ואת היתרונות שלו.
    קבוצה אחת בחברה לוקחת כתרומה וכיתרון ענק לחברה כולה את לימוד התורה.
    מותר לא להסכים עם זה, מותר להתנגד לזה, מותר לא לאהוב את זה.
    אסור - מתוך זה בלבד, להכפיש אותם כקבוצה.
    הכפשה שכזו מבטלת את אותם אנשים על רקע מה שהם, בלבד.
    ואסור לעשות את זה, לאף אדם באשר הוא אדם.

שרון.
  • שרוני , אני לא חייבתי את כולם בשירות צבאי שיכול לנגד את אמונתם של הדתית . את מכירה אותי אני בן אדם שקודם כל נותן כבוד לבן אדם כהוא בן אדם , התרומה למדינה יכולה להיות גם במסגרת שירות אזרחי בארגנונים כמו זק"א, עזר מציון וכו.
    למה כל אחד מתלמידי חכחמים לא יכול לתרום 4 שעות עבודה כמשגיחי כשרות בשכר חייל קרבי במהלך 3 שנים אם זה במועצות הדתיות , חניות או מפעלי ליצור מזון . את יודעת כמה כסף זה יחסוך ... המעצבן הוא שיש גם אוכלי חינם חילוניים שלא עושים שום דבר חוץ מלשבת עם סיגריה בפה בבית קפה ולבכות כמה קשה החיים שלהם . גם לא מבינה אמא חד הורית ל3 ילדים כבר 5 שנים עם ילד 4 בהריון ... יש לי מוח דפוק ,לא מסתדר לי עניין להכנס להריון עם 3 ילדים בלי מקור הכנסה ...
    העניין צריך להיות פשוט - תרומה למדינה בדרך כל שהיא זה הכל ובן אדם שיכול לעבוד ולא עובד כי יש לו דברים כמו ... אז שהם ישלמו לו .
    אפרופו אפשר להתחיל ממשלה וכנסת , מי אמר שצריך 30 שרים " 18 יספיקו עד הגג . למה שר צריך לקבל משכורת של חבר כנסת גם ? מי מת , בפועל הם עובדים במשרה אחת, כדי להרים יד במלאת הכנסת פעם בחודש לא צריך לשלם 20 ומשה אלף ש"ח.
    עניין הפניסיה של חברי כנסת : לא לספור לפי קודנציות כי הם יכולות להיות שנתיים במקום 4 , אלא לספור שנים כחבר כנסת פעל - מינימום 10 שנים יש פנסיה , אין 10 שנים יקבל פנסיה כמו כל בן אדם אחר במדינה שיש לו פנסיה שגם זה לא לכולם יש .
    רק מיזה תוכלי לממן חלק מדרישות הרופאים לדוגמא .
    שרוני , תודה ממי

• אלינה - מתה עלייך!! כל מילה שלך בסלע
  • אלינה גם אני מתה עלייך וממש נהניתי לקרוא את התגובות שלך!
    מסכימה אתך!

[
    []
  • אלינה, מילים כדורבנות
64 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה