מי באה מחר לצעדת העגלות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני
15 תגובות
עמוד 1
  • יש במלא ערים - לא רק בת"א..
    ואלו הפרטים:
    תל אביב
    צעדת העגלות של עיר האוהלים - משפחות לא גומרות את החודש
    נפגש כולנו אמהות ואבות, ומשפחות חד הוריות, כל סוגי המשפחות תומכים ותומכות עם העגלות והילדים בשדרות בן ציון פינת קינג גורג אנא קשטו את העגלה בבלון צהוב
    בשעה 17:30
    קישור לעמוד של צעדת תל אביב

ראשון לציוןצעדת ראשון : 17:30 - רחוב זבוטינסקי פינת רוטשילד ליד הרחבה של אולם מופת מול המשביר, צועדים לגן העיר והעיריה.
    קישור לעמוד של צעדת ראשון לציון

רעננה
    צעדת אזור השרון: רעננה, כפר סבא, הרצליה, נתניה, רמת השרון, יוצאת מרעננה בשעה 17:30 מהעירייה ברחוב אחוזה פינת רמב"ם וצועדת לכיוון בית יד לבנים, שם נמצאים האוהלים.
    לעמוד הצעדה ברעננה

חיפה בשעה 17:30 - מתחילים בגן האם וצועדים לסינמטק חיפה
    קישור לעמוד צעדת חיפה

נס ציונהבנס ציונה תצא צעדת עגלות מרחבת העירייה לכיוון הספורטק - כי גם בנס ציונה משפחות לא גומרות את החודש, מחר יום חמישי בשעה 17 וחצי
    לעמוד צעדת נס ציונה

רחובות נפגשים ברחבת קניון רחובות ויורדים לרחוב הרצל
    בשעה 17:30
    לעמוד הצעדה ברחובות

באר שבע
    נפגשים בקרית הממשלה בשעה 17:30 וצועדים למאהל המחאה ברגר.
    לעמוד הצעדה בפייסבוק

ירושלים – יום א'
    שימו לב-בי-ם בשל מצעד הגאווה שייערך מחר, הצעדה תיערך ביום ראשון!מארגנות: מאיה יצקן ו-Yael Shafir- Weinstein
    פרטים: בשעה 17:00 יציאה מבית ראש הממשלה לכיוון גן הסוס. ב - 18:00 פעילות לילדים ואחריה הופעה של איה כורם וכנראה עוד אמנים.
  • חשןב ביותר!
    אני לא

• לא ידעתי שיש בראשון
    וגם אין לי איך להגיע לאיזור שזה נמצא בראשון

• אל תהיו פרשיות..
    אם אני יכולה בשיא החום לסוע למרכז ת"א שם בטוח לא תהיה חניה..
    ולהסתובב עם 2 פראי אדם שובבים ביותר בעלי מרץ בלתי נגמר
  • אין הסעות מכפ"ס לרעננה, אין גם אוטובוסים מאזורי לאחוזה, זה תיק גדול מידי.
  • אם אני ארגיש יותר טוב אז אני הולכת לצעדה בחיפה (ואולי גם אזכה לאיזה זירוז על הדרך חחחחח)

• סיון- אם את יולדת בצעדה את יוצאת מלכה
    זו תהיה האמא של המחאות
  • חחחחחחחחחחח הדס
    בינתיים אמא שלי צועקת עלי שאני לא שפויה ומה אני חושבת לעצמי

אבל שוב אני על הפנים מהבוקר (כנראה התייבשתי)
    אז אם לא אתאושש זה בטוח לא יקרה

• האמת- אני כבר לא מאמינה בהפגנות..
  • פיתוש יש הבדל בין ההפגנות של הכתומים לבין עכשיו (מבלי להיכנס לפוליטיקה יותר מדי...)
    אז קודם היתה החלטת ממשלה, וההפגנות לא יכלו לשנות אותה, אולי רק לתת הרגשה טובה לאנשים שלא עזבו את הגוש בלי למחות (ד"א אם הייתי גרה שם הייתי עושה בדיוק אותו דבר).
    עכשיו יש מחאה / מחאות, ואולי יבואו שינויים בעקבות זאת.

• סבבה, אבל אחרי שמרגישים אכזבה שכזו-
    קשה להאמין של"נבחרי הציבור" ממש מזיז מההפגנות האלו!
    גם הבנאדם הכי רגיש ואמפתי, ברגע שהוא מתיישב על הכסא הנפוח הזה- נהיה פתאום-
  • זו פחות שאלה של כמה המנהיג אמפתי (ואת צודקת, הם לא)
    יותר שאלה של כמה הוא נלחץ מהמחאה.
    ואם נניח בכל העולם משדרים תמונות כמו מכיכר תחריר, אז המנהיג נלחץ ומנסה להפסיק את המחאה בדרך של כניעה כלשהי לדרישות.

• עוגית

• בנגוד למקרים אחרים שבסיס שלהם פוליטי העניין המחאה כאן נוגעה לכולם . גם אלו שמרווים יפה יחסית . למה זוג צעיר ששני הורים עובדים צריכים לחהיות במינוס תמידי ולמנוע מעצמם דברים בסיסיים כמו בגוד או חופשה ?למה אמא צריכה להיות בחרדות שאם הילד שלה חולה היא תשאר בלי עבודה אין לה כבר ימי מחלה ? למה לילד לא מגיע ימי מחלה משלו ? מה אמא יכולה להיות חולה במקומו ?
    רק חלבל שלאף אחד אין ביצים להקים מפלגה שתתאג למעמד בניניים שתורם הכי הרבה ובחזה מקבל *** בעין .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה