סקר אקטואליה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם החינוך יהיה חינם עד גיל 6

לאמהות שלא עובדות
    היית יוצאת לעבוד או נשארת עם הילדים בבית בכל זאת?

לכאלו שעובדות חצי משרה בעבודה לא משהו, רק בגלל שעות נוחות - הייתן משנות עבודה או נשארות חצי משרה?

לכאלו שעובדות משרה מלאה - היית מורידה לחץ ועוברת אולי לחצי משרה או הביתה כי כבר אין את הנטל של מימון גנים?

10 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי מוותרת על העבודה שלי בכל מקרה.
  • רוב הסיכויים שהייתי ממשיכה לעבוד כמו עכשיו

~ יולי ~
  • אני לא עובדת כבר 4 שנים.
    הייתי יוצאת לעבוד לפחות בחצי משרה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סקר מעניין....
    אני עובדת לא רק בשביל הכסף, אלא גם בגלל עוד סיבות. ביניהם הסיפוק, העניין, החברות....נראה לי בנתיים נוח לי - הייתי נשארת כאן
  • אני אגדיר את זה אחרת
    עם היו גני עייריה שהתשלום גם 800 שקל לחודש לא חינם כלומר שחר ודור כל אחד 800 שקל היתי יוצאת לעבוד חצי משרה או לפי שעות הגנים
    אבל המציאות היא לא כזאת

• נישארת כמו עכשיו כי גם הנפש שלי צריכה חברה ולא רק לשרת את הבית מסביב לשעון

בקיצור ... בעבודה אני נחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• גם אם לא חינם הייתי יוצאת לעבוד (עדיף לעבוד מאשר להתחרפן)
    וזה לא יקר פה אז בכלל...
    וחבל שאני לא יכולה לחזור לשעות עבודה הקודמות שלי.
    בגלל זה התפטרתי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני גם הייתי ממשיכה לעבוד.
    אולי הייתי לוקחת חופשות לידה ארוכות יותר
  • זה לא משנה כי גם ככה אין משרות מלאות שהן עד 15:00 כך שאפילו הצהרון לא מספיק (צהרון עד 16 ומשרה מלאה בדרך כלל זה 17)
  • אני אוהבת את העבודה שלי, כך שלא הייתי עובדת פחות שעות,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה