אני ממש בוכה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שופכת פה את כל העצבים שלי כדי שאני אגיע הביתה ובעלי לא יצטרך לחטוף.......
    למי שזוכרת שסיפרתי שהביאו לפה מנהל כספים חדש שניסה כל הזמן להיות מעלי עד שעשיתי לזה סוף.
    בקיצור, הוא נפגע עד עמקי נשמתו ומאז (כבר שלושה שבועות) הוא לא מדבר איתי מילה.
    זה לא היה הכי נעים, אבל אני המשכתי להיות נחמדה ולומר לו בוקר טוב ותודה כשהוא הביא לי משהו שהייתי צריכה ולתת לו דברים שהוא ביקש (דרך המייל כמובן, כי הוא לא מדבר איתי)
    והוא בשלו- לא בוקר טוב, לא תודה, לא בבקשה לא כלום.
    אם הוא היה צריך להביא לי משהו אז הוא היה זורק לי את זה על השולחן בלי לומר לי מילה ואני ממש נפגעתי כי הרגשתי מאוד מושפלת ושהוא מאוד מזלזל בי, אבל לא אמרתי מילה כי לא רציתי לריב איתו רק רציתי לעשות את העבודה שלי וללכת הביתה.
    שלשום הבוס שלנו ביקש ממנו שיראה לי איך לעשות משהו כי הוא ראה שהוא לא מצליח לעשות את זה, בתחילה הוא התעקש שהוא יכול לעשות את זה אבל אחר כך נכנע והראה לי איך עושים.
    מאז הוא כן מדבר איתי אבל בצורה מאוד מאוד לא יפה.
    כל דבר שאני עושה הוא בודק אחרי ואז אומר לי ככה בקול: "לא טוב!" ומתעקש איתי על שטויות.
    מבקש ממני דברים אבל לא טורח לומר תודה או משהו כזה.
    זורק לי כל הזמן דברים לעשות (שוליים למדי, שבכלל לא חשוב כל כך לעשות אותם)
    ואני לא רוצה לריב איתו שוב אז אני לא אומרת לו כלום.
    אבל אני מרגישה נורא נורא מושפלת.
    אז מה אם הוא יכול להיות אבא שלי בגיל? בגלל זה הוא יכול להתייחס אלי ככה?
    תכבד אותי קצת בתור בן אדם, תעריך את מה שאני עושה.
    תגיד לי תודה, בוקר טוב, להתראות ושבת שלום.
    מה אני? זבל? מה אני לא שווה כלום בעינים שלו?
    ואני שותקת ושותקת ועכשיו אני יושבת פה ופשוט בוכה.
    מצד אחד אני רוצה שהוא יראה אותי בוכה כי אז הוא ירגיש לא נעים, ומצד שני לא נעים לי ואולי זה יגרום לו להסתכל עלי כאילו אני תינוקת.
    אני חושבת שהוא מהזן של הגברים שמזלזלים אנושות בנשים, שבעינים שלהם הנשים לא שוות כלום, אתן מכירות את הזן הזה? שנשים נועדו בשביל לשרת אותם ותו לא?
    אני באמת לא אחזיק מעמד בקצב הזה אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי להחליף עבודה כרגע ואני תקועה ועצבנית ובוכה פה כמו אני לא יודעת מה...
    אני צריכה את החיבוקים שלכן, פליז!!!!!!!!!!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי המון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **