תגידו, זה לא קצת מוזר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להבין תופעה מסוימת בזמן האחרון,
    והיא נראית לי מוזרה נורא!! אולי מישהי פה תוכל להסביר לי קצת מה קורה..
    או להזדהות עם תחושת המוזרות הזו.

לאחרונה אני מגלה שהורי ילדים קטנים נעשים מעריצים של כוכבי ילדים, יותר מהילדים עצמם!!
    בואו ניקח לדוגמא את מיכל הקטנה..
    אין לי משהו נגדה.. ראיתי את זה בעוד כמה פעמים ושמעתי הורים מדברים כך על עוד כוכבים והייתי בשוק!!
    אבל על מיכל הכי קל לי להדגים,
    אני מעתיקה לפה תגובות של הורים ! שכתבו בקיר שלה פייסבוק!
11 תגובות
עמוד 1
  • בואי אני אגיד לך אבל זה דעתי

אני לא חושבת שזה קשור לחסך בילדות או משהו בסגנון ... יש את כוכבי הילדים שהם פשוט מהפנטים כאלה אין לי אך להסביר את זה כאילו עושים משהו
    רואים את זה בכימיה שיש שרואים אותם

אני לא מלהבת לקחת את שחר להופעות כאלה ודברים אבל אם יוצא ויכולים אז הולכים
    אבל לנסוע משהו שזה יותר מרבע שעה נסיעה אני לא אקח אותו

גם שהיתי צעירה ונערה אף פעם לא התלהבתי לנסוע להופעות בערים אחרות כדי לראות להקה אם הגיעו לאיזור שלי היתי הולכת

• עמיתי - אני איתך!
    מצד שני מעולם לא הערצתי אומנים ברמה של פוסטרים חולצות ושמיעת המוזיקה שוב ושוב.......
    בנותיי שאוהבות את דורה - שמחות לראות אותה (פרק אחד ממצה בד"כ), חולצות, ספר, יש להן בובות - אבל זה לא כל יום, לא כל היום.
    אני לא אוהבת שמקדשים (מלשון מקדש) אנשים אחרים, אני חושבת שיש אחד אותו צריך לקדש ועד כמה שידוע לי הוא לא נמצא על אדמת כדול הארץ

• צודקת לחלוטין זה באמת מוגזם
    םגם אני חשבתי על זה לא פעם אחת
    יוצא לי גם לקרוא על הקיר שלה מה שכתוב
    ופשוט אנשים מגזימים ברמות ....

• אני איתך לגמרי
    הרבה פעמים ההורים גורמים לילדים להעריץ כוכב כלשהו, כאילו עושים שטיפת מוח לילד עם כוכב זה או אחר.
    לי זה לא מוזר, אותי זה מפחיד

• זה מאוד מוזר, ולא בריא,
    באמת יש כוכבי ילדים מוכשרים ונחמדים מאוד,
    אבל אני מקפידה לגוון, לראות כל פעם משהו אחר, ולא להתקבע על אומן אחד....
    יש הורים שממש מגזימים עם הערצה,
    אותי לימדו שהגזמה זה אף פעם לא דבר טוב!!!
  • מיכל הקטנה, דורה, דיאגו, יובל המבולבל - מה אני אגיד?
    הבן שלי מעצריץ את דודו אהרון... והוא בכלל לא כוכב ילדים
    ואין לזה שום קשר לטעם שלי במוזיקה.
    לפני כמה שבועות לקחתי את מאור למספרה, הוא התיישב
    בכורסא ואמר לספר "תעשה לי שיער כמו של דודו אהרון".
    אני לא מנסה לעודד אותו או לחילופין, להוריד אותו מזה.
    פשוט משתדלת להאמין שזה יעבור לו בקרוב

• לי זה נראה קצת מוגזם, אני שונאת את כל ההמולה הזו של הקניונים ודווקא שיש הופעות אני נמנעת מלהגיע לא אוהבת את זה באופן אישי וזה אני חושבת שלעשות מנוי להצגה פעם בחודש זה בהחלט מספיק בגיל של ליאבי כדי שלא יתרגל ואז שנלך הוא יתרגש ויהנה מההצגה
    אבל יש אימהות שזה עושה להם טוב שרק יהנו

שיהיה יום מקסים לכולן ...
    רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינק
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234
  • עמית את צודקת ב1000 אחוז . בני כבר בן 5 עו כמה ימים ובחיים לא היה בהצגות כאילו , יש לו דיסקים של DVD , אהב דורה שהיה צעיר יותר אבל לא בצורה מוגזמת , בגיל 3-4 היה מכור למיקי מאוס כולל בובות , דיסקים , וכלי אוכל שאחותי שלך מחו"ל אבל למזלינו עבר לו גם . היום הוא מעדיף שירי ארץ ישראל ... טיפה דוד חיים אבל ממש אין לו דמות שהוא מאוהב בה וטוב שכך. היה מצחיק שרתינו לקנות לו סטים של מצאיים חדשים והיה צריך לבחור - דילג על הדמויות ובחר בציורי מטוס ושני סתם כחול יפה עם עננים .
    את האמת גם אני בדיוק כמו עינבר לא היתי מעריצה של עף זמר או זמרת ... כזאת מוזרה . גם היום ברכב שאני שוצעת רודיו ברוב זה גלי צהל בכלל

http://www.holdthatpic.com/
  • מסכימה לחלוטין עם מה שאמרתן ,
    אצלי הקטנות בכלל לא אוהבות תוכניות טלויזיה ,הן אוהבות לצפות מדיי פעם
    בהופ ילדות ישראלית שזה רק שירי ילדים וסיפורים.
    ואצל נטע זה בערך כל יומיים משתנה ,אבל גם אין משהו דרמתי .
    וגם אני לא הולכת לקניונים כשיש מופעים ,בכלל אני לא חובבת קניונים .

• זה נראה לי הזוי ברמות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה