זקוקה לרעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו טסים עם 2 הילדים- בני 4 ושנה. הטיסה היא10 שעות הפסקה ואז עוד 5 שעות. בטיסה של 10 שעות יש אוכל אבל נראה לי שצריך עוד משהו למקרה שלא ימצא כן בעיניהם, בטיסת המשך בכלל אין אוכל.
    איזה אוכל יכול להחזיק טוב כ"כ הרבה שעות?
    אשמח מאוד לרעיונות- מה לקחת?

]
8 תגובות
עמוד 1
  • חטיפים/קרקר/גרבר/פרי?

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • חטיפים קורנפלקס גרבר קרקרים פתי בר
    יש גם מעדני סויה שהם לא צריכים מקרר

לאן אתם טסים?

• כריכים עם שוקולד.
    אולי תוכלו לאכול משהו בהפסקה שתהיה..? (לקנות)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הי,
    לטיסה הראשונה הייתי לוקחת סנביצ,ים ופירות כגיבוי לאוכל שמוגש במטוס, לטיסה השניה זה כבר תלויאיפה הקונקשין, מכיון שיש מדינות שלא תוכלו להכניס אליהם הרבה סוגי מזון....
    בכל מיקרה, אם יש לכם זמן פנוי בין הטיסות, נראה לי שיותר נח להצטייד באוכל בשדה התעופה בחו"ל מאשר להסחב עם אוכל מהארץ, וכמובן שתמיד רצוי שיהיה לכם חטיפים בשקית לייתר ביטחון (לא במקום ארוחה, אלא רק אם תתקעו)
  • מנה חמה
  • 1. אני שומרת כשרות אז אני לא יכולה לסמוך על האוכל שיהיה בשדה תעופה בקונקשיין.
    2. סנדויץ' שוקולד יחזיק לי מעמד לטיסה השנייה?
    3. מנה חמה זה רעיון טוב, אפשר למלא מים רותחים במטוס?

]
  • בטח שאפשר! לדיילות יש, תבקשי מהם.

אני הייתי מכינה פרוסות עם פסטרמה (הבנות שלי אוהבות את זה)

חטיפי בריאות או גרנולה

שימורים זה מעולה - תירס, טונה, חמוצים. פירות גם יחזיקו מעמד.

רק תקני כאלו עם מכסה נשלף כי לא נותנים להכניס אולרים, פותחנים וכו' למטוס.

נסיעה טובה!

מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כריכים עם מילוי שפחות יכול להתקלקל כמו שוקולד, חמאת בוטנים, ריבה, דבש
    יש את הצידניות הקטנות האלה שמתאימות בדיוק לכמה כריכים ופירות, ואז תוכלי גם לשים גבינה בכריך.
    חטיפים, עוגיות, קורנפלקס.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה