דנדוש התחילה פיזיוטרפיה+ דבר מבחינתי מרגש מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סוף סוף יום חמישי הגיע התור של דנדוש חיכינו קרוב לארבעה חודשים ומזל שהתחלנו מתברר שכרגע דנדוש עדין עם היפוטוניה (ישאר לתמיד) ומשתקשה במספר דברים כולל שיווי מישקל יציב היא נופלת הרבה ואני מתביישת שרואים את הרגליים שלה הן כחולות וחומות מהמכות כמעט לגמרי

6 תגובות
עמוד 1

• באמת מרגש
    כל הכבוד לדנדו'ש שתמשיך ככה
    אין על מיכל הקטנה ,עושה קסמים!!
    הזמנתי לנטע וסמדר שתי חליפות +יומן ,עוד כמה ימים יגיע בדואר,מתה כבר להלביש להן את החליפה
  • זה מרגש מאוד! כל הכבוד לנסיכה

• גם אותי הילדים הרבה פעמים מרגשים עד דמעות
  • תודה בנות צילמתי אותה במצלמה עשיתי וידאו רק יש בעיה שקשורה ל - USB ולא יכולה כרגע להעלות את התמונות כלומר להעביר מן המצלמה למחשב וזה משגע אותי אבל כן העלתי ביום ד' תמונות חדשות של דנדוש מהכפר הקסום (קאנטרי מדהים באיזור התעשיה הישן בראשון בנחלת יהודה) וגם מיום ד' באירוע של מגה עם רינת והכבשה שושנה אז תהנו כנסו לתמונות שלי בפייס חופשי.
    לירוני (ליא) צלמי אותן ותעלי תמונות שלהן עם התחפושת בתאריך 25 שאבוא עם דנדוש (נראה לי רחוקקקקקק מאוד כרגע) אני גם אביא לדנדוש את התחפושת ונלך יחד בא לי להפתיע אותה ועד אז לא נראה אותה ואגב לירון אני מקווה שהזמנת יותן אחד ולא 2 היומן כרגע מיועד בשבילך. מה שכן אני גם קניתי לדנדוש כבר את חוברת העבודה של מיכל והתחלנו לעבוד בה כובע חולצה לבד דנדוש קיבלה מתנה כבר מזמן אז לדנדוש יש את כללללללללל המוצרים בקרוב יוצאות גם בובות ותיק לגן

• כשיגיעו החליפות אני אצלם ואעלה לפייס.
    אני מתלהבת מהמוצרים של מיכל כמו ילדה קטנה
    בטח שהיומן בשבילי בקרוב אקנה גם כובע +חוברות.
    איך החוברות -איכותיות?
    אני מחכה כבר שיצאו בובות ותיקים ואני מיד קונה.
    בסוף אני אצטרך לשבור תוכנית חיסכון כדי לקנות את כל המוצרים האלה
    אני חושבת שמיכל מאוד תתרגש כשהיא תראה אותך בהופעה בצפון, ממש הפתעה בשבילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה