אני רוצה להגיד לכן משהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד אמרתי שאני לא סובלת את המנטליות הישראלית. את חוסר הסבלנות והסובלנות שיש אחד כלפי השני במדינה הזאת, את הצעקות, הצפצופים בכבישים, הקללות ואת ה"אדם לאדם זאב". וכן הרבה פעמים גם אמרתי שאני מתביישת להיות ישראלית כי אנחנו פשוט עם מגעיל.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
6 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט מלא מלא מלא גאווה בעם ישראל!!!!
    הבעיה השולית ב"יאללה ביבי לך הביתה" היא שאין אופציה אחרת, אין לנו איזה מנהיג שיכול להגיד "אחרי" ואנחנו נצליח לסמוך עליו, אין מישהו שאפשר להגיד שהוא הוא שיעשה את השינוי. גם לא ביבי, ביבי הוא נוד נפוח שיודע היטב לעשות שלושה דברים - לדבר, לשמור על כסאו, ולהרוס את המדינה - מדיניות ההפרטות שלו היא חלק ניכר מהמצב הנוכחי.
    הפחד שלי שהדרך היחידה של ביבי לסגור את העניין ולהשתיק אותנו תהיה לצאת למלחמה.....
  • לא יודעת , נראה לי שבמצב של היום לביבי יהיה מאוד נוח שיקרה משהו בספטמבר - מצד שני כל המדינות עסוקות בעצמן - ארה"ב עם תקרת החוב , ספרד וצרפת בחירות , בריטניה עם המשבר הכלכלי שלא עוזב אותם .
    חשוב בהפגנותצ אלו לשמור על זרם מרכזי , אותי לדוגמה מעצבנים דגלים אדומים ? מה קרה שקומונסטים תופסים טרפ ? העניין צריך להית ברור מאוד :
    מי שתורם למדינה מקבל תמורה בחזרה שירותי חינוך, רווחה , בריאות .
    מי שלא - שיתחיל לתרום כדי לקבל זה הכל .
    הסיימה הקומוניסטית "כל אחד תורם לפי יכולתו ומקבל לפי צרכיו לא עובדת עצלי , צר לי . נשבר לי מפרזיטים מכל סוג שהו .
    דרך אגב, כל אחת מאתנו תהיה מוכנה לבוותר על קצבת ילדים המצחיקה הזאת תמורת חינוך חינם מגיל חצי שנה ....או אורדת ב40 אג' מס הבלו המעצבן הזה ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • ליאתי - בהחלט גאווה!

גאווה להיות חלק מהמהפכה הזאת.

גאווה לראות איך ישראלים כועסים, כואבים ונמאס להם.

זה לא ביבי או לא ביבי. למרות שאני חושבת שאולי במצב זה ציפי ליבני היתה מתפקדת יותר טוב....אי אפשר לדעת....

זה מצב בלתי נסבל שצריך עקירה מהשורש
  • לדעתי, כמעט כל חברי הכנסת קורצו מאותו החומר
  • את יודעת, בכל עם יש את הצדדים היפים ואת הצדדים המכוערים.
  • את האמת היה מאוד מוזר שלא היו אנשי לובשי כיפות בהפגנה , הכוונה היא לכיפות סרוגות , מה הם לא מרגישים מנוצלים ? הרי אני אישית ממש לא שמואל , אולי מרכז וטיפה ימינה אבל די מסכימה עם המחאה חוץ מעניין לדירות בתל-אביב עצמה ... מה לעשות שלא כולם יכולים לחהיות בשנקין.
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה