היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
אני לא בעד החומרים....
בתחילת השנה אופק דין נדבק בגן שלו והדביק אותי
דווקא עם שיער חלק פחות קשה לטפל סירוק כל ערב ושפריץ של סרקל רוזמרין בבוקר אם התכוונת לספר בלי קשר אז יהיה לך עוד יותר קל לשמור שלא ידבקו
גם אני נגד חומרים. מנסיון אני יכולה לכתוב שאפשר להתגבר על הבעיה עם מסרק סמיך בלבד. אבל צריך להיות עקשנים ולסרק המון, לפחות פעמיים ביום. תספורת בהחלט יכולה לעזור. וגם אנחנו השתמשנו בassy 2000
וואי וואי אני הייתי בכל מקרה מטפלת להם בזה כינים ותולעים זה הדברים הכי בעעעעע שיש
סיוט !!
אני בעד חומרים ואני מוכנה לשים גם נפט על הראש שלי לא יכולה לסבול את זה
חוץ מהסדינים צריך להחליף גם את המגבות,ואני הייתי קובעת גם אצל הספר אחרי הטיפול.
בהצלחה
וואו! בנות! איזו היסטריה! זה בס"ה כינים, נכון, זה לא נעים בכלל, זה מציק ומגרד ומרגיש מלוכלך, אבל זה בסך הכל כינים. בארץ זה כמעט חלק בלתי נפרד מלהיות ילד מאחר ואין חובה חוקית על הורים לטפל בראש ילדיהם. גם אני לא בעד חומרים. לסרק לסרק לסרק גם אם לא נראה שיש, מסרקים פעמיים ביום (עם צלוחית מים רותחים על יד עם חומץ , או סתם עם נייר מגבת וכל פעם שיש ממצאים להוריד אותם לצלוחית או לנייר - עם הנייר צריך גם לבצע הרג). יש ספריי לשיער שפותח קשרים, זה מצוין. לגן לשלוח עם כמה טיפות שמן רוזמרין על הראש (רצוי מעורבב עם שמן בסיס כמו שמן שקדים).
אני רק קוראת וכבר מגרד לי בראש
ברגע שמדובר בבנים נראה לי תספורת קצוצה וטיפול יעל עושה יופי של עבודה . בני גם ככה מסופר די קצר ... אני כמו מפגרת קראתי את העניין בזמן אוכל ... טוב לדיאטה העניין