דפי צביעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אצל אופיר בגן עשו מסיבת סוף שנה על לאה גולדברג -100 שנה להיוולדה
    אופיר מאוד אוהבת את כל מה שקשור שם דירה להשכיר כובע קסמים
9 תגובות
עמוד 1
  • תבדקי אם יש כאן
    http://kaye7.school.org.il/coloringpages.htm#c9

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי

• כן שוליקו באסה
  • אני מצאתי של דרדסים אבל לא דפי צביעה אני חייבת להכין לדנדוש כרטיסיות ולא יודעת מאיפה לקחת אני רוצה של הדרדסים, דורה ודייגו שהם עושים פעולות כדי שדנדוש תצטרך לתאר את הפעולות חייבת להמשיך לשמור לה על הרצף של הקלינאית

• כאן יש דפי צביעה מקסימיםםםםםם,
    אולי לא בקטגוריה של "חינוכיים" אבל בהחלט מעוצבים להפליא:

http://www.yeladisco.co.il/search/label/artMind%20-%D7%93%D7%A4%D7%99%20%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94

ובכלל כל האתר הזה פשוט מהמם ומלא בהשראה ורעיונות....
  • חיפשתי פה
    אין

• אני דווקא שמרתי לי בעבודה כמה אתרים מעולים....גם האתר של מילנה שמה מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה