היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם לפעמים אתן מרגישות שאתן רודפות אחרי הזנב שלכן - עסוקות בלקבוע פגישות, לרוץ לעבודה, לחזור מהעבודה לקלח את הילדים, מסיבות בגן, רופאים (במקרה שלנו + קלינאית תקשורת) עד שאין לכן אוויר?
ככה אני מרגישה בזמן האחרון
28 תגובות
עמוד 1
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא........מעולם לא. מה פתאום??????!!???? חוויה הזויה ביותר יעל! אקרא לרווחה במיידית! החוויה לא מוכרת לי בכלל. מלבד ב - 15 שנה האחרונות...
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
בקיצור יעל - את המופרעת היחידה. חפשי פורומים אחרים. פה יש רק אימהות רגועות אולטרא, בקונטרול תמידי, יוצאות לשופינג רגוע בקניון רמת אביב לפחות פעמיים בשבוע, סבב בניו יורק עם חברות פעם בחודש, אימוני טניס כל בוקר ומסעדת יוקרה עם הבעל כל ערב. חפשי לך חיים מותק!
ya ya, הכל מאהבה!
עכשיו בדיוק אני רושמת לך מחוף הים עושה בטן גם בטן גב איזה חיים יפים לא
באמת? רק בזמן האחרון את מרגישה ככה?
ספרי לי על זה
אני עכשיו בדיוק בדרך לאיטליה, לא הייתי שם כבר חודש, הגנדולה מחכה רק לי, טוב הטייס קורא לי אני חייבת לטוס .. אוי אני ממש כועסת איפה השטיח האדום שלי
לא
אני מרגישה ככה כבר 4 שנים
שרון- קרעת אותי מצחוק!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה בנות
בואי נראה...אממממ...מה פתאום??!! אני כלכך רגועה שהילדים אוכלים לבד, מתלבשים לבד, לא שוברים, לא שופכים, שהעסק העצמאי מתפקד ולא בגירעון, שהעבודה מאפשרת לי להשאר בבית עוד שנה, שבעלי רגוע בעצמו ולא צריך שיחות עידוד כל ערב, שחמותי לחלוטין לא מסתובבת לי בין הרגליים....הכל כלכך זורם שאני בדיוק עכשיו מסיימת מסג' שמנים ארומטיים, ובצד מחכה לי שייק פירות מרענן, ועל האש כבר מתבשלת ארוחת מלכים שיגישו לי מלצרים בחליפות....חחחחחח
נסחפתי
בגלל זה אני מנסה להרגיל את הילדים לשחק אחד עם השני... כמו עכשיו...
יעל אני באמת חושבת שחייבים קצת להשתחרר לפעמים..מהכבלים
נגה - הסיבה שלא יצא להפגש היא שפשוט כל הריצות האלו גם משאירות אותי עייפה בסוף הערב (וחושבת על זה שמחר אני צריכה לקום ב6 ולהמשיך לרוץ) וגם גורמות לי להרבה מיגרנות (בעיקר אחרי הלידה של איתמר).
בימי שישי-שבת בד"כ יוצא לי כן להרגע ולנוח ואפילו להשתחרר, אבל אז לקראת מוצאי שבת מתחיל שביזות יום א'
בהחלט כן, את לא לבד
טוב שרון הרסתתתתת אותי ניראה לי החופש חירפן אותך יעל ניראה לי שכולם פחות או יותר מרגישים כמוך חשוב מאוד לתת לעצמך קצת חופש לפחות יום בשבוע לצאת להיתאוורר הריצות ביום יום מאוד שוחקות את כולנו
התשובה שלי מתחלקת ל 2 בישראל - כןןןן בדיוק ככה הרגשתי בקנדה - הכל כל כך רגוע ושליו, ולכן אנחנו כל כך מתלבטים מה לעשות בסיום החוזה בעוד 10 חודשים [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]