מזל טוב+שאלה+עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל מגיע לנו מזל טוב, בדם יזע ודמעות יצאו לנו אתמול 2 שיניים ראשונות
11 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב על השיניים
    לנו עכשיו יוצאים השינים למעלה יש כבר 4 למטה

גם אנחנו באותו סיפור דור גם לא מתמודד עם לעיסה רק טחון ... אני נותנת לו מידי פעם חתיכות קטנות של לחם או עוגיה שינסה ומדי פעם נותנת לו לנסות אני לא בלחץ עם זה נותנת לו את הזמן עדיף שיוכל טחון ככה הם מקבלים יותר

אני גם רוצה להתחיל יוגרטים את יכולה להוסיף לדוגמא ליורגוט פרי טחון תפוח בננה ולתת לה זה יוצא כמו מעדן פירות

בקשר לגדולה איזה כיף שיוצאים להם פנינים מהפה

• וואי הגדולה פשוט הורסתתתת

• תודה איפי, איך דור מתמודד עם הוצאת השיניים?

אני לא מדברת בכלל על אוכל שצריך ללעוס, אלא אפילו פומפיה דקה, שזה יוצא חתיכות פיציות שלא צריך ללעוס...

היוגורטים גם עוזרים לה לכאבי בטן, אני קונה את היגורטים הרגילים ומוסיפה קצת פירות, רק בשביל הטעם, היא לא אוהבת אותו לבד, ובגללה גם הגדולה התחילה לאכול כך יוגורטים, עד עכשיו היא לא נגעה
  • אני שבוע שעבר הכנתי לנו קציצות עם רוטב וקוסקוס
    לדור הכנתי ירקות של המרק והוספתי לזה את הקציצות והקוסקוס וטחנתי לו והוא טרף את זה

• גם אצלנו אותו דבר עם האוכל .... אני לא דואגת אבל כל כמה זמן מנסה שוב
    תנסי בסוף הם ילמדו

• תודה יולי,
    היא לא מסתדרת עם ביסקויטים, ז"א היא אוהבת לשחק איתו, אבל ברגע שנכנס לה פירור לפה היא נחנקת...

אני קצת מודאגת כי הגדולה עדיין לא אוכלת טוב ואכלה רק בקבוקים עד גיל שנתיים, אז אני לא יודעת מה צריך להיות....

• אם ככה, עדיף לזרום איתה... כשהיא תהיה מוכנה, היא תוכל כמו שצריך.
    אמא שלי סיפרה לי שבגלל שאני נולדתי פגה, היו לי בעיות נוראיות עם מרקמים של אוכל.
    עד גיל שנה וחצי הייתי פשוט מקיאה ברגע שהיה נכנס פירור זערורי.
    בסוף הכל מסתדר

• הקטנה שלי גם לא הסתדרה עם מוצקים וחתיכות בגיל הזה, בכלל!

וזה גם לא עניין אותה...גם אם היה לידה או ראתה את אחיה אוכל זה לא הזיז לה.

לא ניסתה לקרב שום דבר לפה (מלבד אצבעות ידיים ורגליים שהיו נשנוש מועדף

• חחחחחחחח איזה קטעים עם הבת שלך!

לגבי הקטנה - אני בגיל הזה עדיין לא הייתי נותנת לאכול לבד ממש....

רק יותר מאוחר, לקראת גיל שנה. מה שכן - במרק ירקות הייתי מרסקת הכל בבלנדר, ובנוסף לבשר/עוף/הודו הייתי מכניסה גם קטניות, אורז, שעועית, עדשים, פתיתים, פסטות. כל פעם הייתי מגוונת להן. הן היו מתות על זה ואוכלות כמעט הכל.

בארוחת ערב הייתי מועכת לה טוב טוב בורקס, מלוואח, פיצות. כל מה שהיינו אוכלים - היא היתה מקבלת גם. עגבניות מרוסקות עם גבינה זה מעדן
  • תודה, תודה

יולי, תודה אני מקווה שזה יסתדר.

תמר, היא רוצה הכול, אבל לא מסתדרת עם זה, אני ינסה את הפיתות האלה,
    אין לה טונוס שרירים נמוך, יש לה בעיה בויסות החושי (כמו לגדולה) אז אני לא יודעת אם זה קשור לזה ונגיע בסוף למרפאת אכילה (שוב כמו הגדולה) או שזה נורמאלי ואני סתם נלחצת...

אורטל, איך מועכים בורקס, מלוואח ופיצה?
    אני לא יכולה לתת לה קיטניות או אורז בגלל בעיות בעיכול ואני לא יכולה לתת לה עגבניות בגלל ריפלוקס, היא מסבכת דברים הקטנטונה הזו.

• איך? מועכים וממוללים באצבעות היד - חתיכות קטנות קטנות קטנות! זה אפשרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה