מאזן האימים של א' - מעניין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התפרסם בגלובס לפני מס' ימים
    http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333
    הכותב מספר שהוא נמצא באוברדרפט תמידי, למרות שהוא ואשתו משתכרים 25,000 ש"ח נטו.
    הטוקבקיסטים התנפלו על הכותב ולא הבינו את השורה התחתונה העצובה - זה העשירון העליון לפי חתכי מדינת ישראל. אם הם לא מכסים את הוצאותיהם (גם אם הן על הצד הגבוה, הן אינן כוללות מותרות כמו חופשות בילויים, מסעדות, עוזרת, בייביסיטר), אז מי כן?

התפרסם אתמול מכתב תגובה שלו לטוקבקיסטים אבל לא מצאתי אותו כרגע
56 תגובות
עמוד 2
  • למה זה לא קורה? כי לצערנו אנו חיים במדינה דמוקרטית, בה המפלגות החרדיות והערביות הן לשון מאזניים - על פיהם יקום ויישק דבר. נראה לכן שיבטלו את קצבאות הילדים? חחחחחחחחח הלוואי

נראה לכם שלוביסטים של חברות חשמל ובזק יתנו לראש הממשלה לגעת באוכל חינם שלהם?
  • אורטלי, את תשלמי ותמשיכי לשלם,
    נראה לי שמישהו ישאל את דעתך, או דעתי בעניין?

ונכון, אוכלי חינם הם לא רק החרדים,
    חרדים זה סעיף בנפרד.
    אלו גם אנשים שיושבים כל החיים על כספי ביטוח לאומי (כספים שלנו),
    חילונים לחלטין. כל העצלנים האלה שמעדיפים לחתום במקום לעבוד,
    וטוענים שאין עבודה!
  • נטלי - את מכניסה פנימה דברים שאין להם קשר לכלום.
    ישראל היא מדינת רווחה.
    אבטלה = חותמים מס' חודשים מוגבל ולאחר מכן מקבלים קיצבה מביטוח לאומי.
    את מצאת עבודה במרכז. לא לכולם יש את הכישורים, לא לכולם יש את היכולת הבריאותית לנסוע יום-יום למרכז ברכבות/אוטובוסים ויש מי שפשוט מעדיף לקבל את הקיצבה. למה? כי היא כמעט כמו שכר מינימום, לפעמים קורה שכאשר מצליחים למצוא עבודה השכר בה פחות מהקיצבה, שעות העבודה ארוכות והעבודה קשה פיזית - אז מה עדיף לאדם הגיוני?
    להגיד שזה פייר? לא אומר.
    מצד שני אבא שלי בן 65, גר בפריפריה, כל חייו קרע ישבנו בעבודה קשה, ב10 שנים האחרונות מאז הסתיים פרוייקט גדול שעשה לא הצליח למצוא מקום עבודה ליותר משנתיים-שלוש, כיום הוא מובטל כבר שנה וחצי, הוא לא אקדמאי - אבל יש לו ניסיון ניהולי רב בכל הקשור לעיסקי מזון, לא רוצים אותו. והוא מוכשר, כל מקום שעבד בו הצליח להביא לרווחים מעולים תוך זמן קצר ביותר, אבל הוא תקוע עד הפנסיה. אמא שלי שכבר היתה אמורה לצאת לפנסיה ממשיכה לעבוד, ירדה משתי משרות ל3/4 משרה מאז מלאו לה 62, אבל אין לה ברירה, היא חייבת את המשך הזרמת הכספים.
    כך שלא הכל שחור ולבן, יש עוד כמה גוונים בין לבין....(דרך אגב - אבא שלי עובד בשביל לקבל קיצבתו, בעבודת שמירה שממש לא הולמת כישוריו - אבל זה מה-יש).
  • ענבר, הדברים שאני מדברת עליהם קשורים עוד איך.
    אבטלה מיועדת לאנשים שפוטרו מעבודה ועד שהם ימצאו משהו שיהיה ממה לחיות.
    אני לא מדברת על אנשים כמו אבא שלך, אולי הבעתי את עצמי לא במדוייק.
    אני מדברת על אנשים צעירים, כמוני, שיושבים על קצבאות של ביטוח לאומי.
    ויש המון כאלה בקריית גת.
    אין לך השכלה אקדמאית? תלך לעבוד בעבודה שתואמת את הכישורים שלך.
    השכר בביטוח לאומי כמו כמו שכר מינימום במשק?
    זה לא אומר שאתה לא צריך לעבוד.
    אני נוסעת כל יום ברכבת לעבודה, לא בגלל שבריאותי ברוך השם מאפשרת לי לנסוע ברכבת 45 דקות מסכנות עד תל אביב. לא צריך בריאות בשביל זה. זה ממש מצחיק!
    אני פשוט לא עלוקה על וריד של אף אחד!
    אמא שלי בת 60+, נוסעת כל יום לרחובות, הלוך חזור, והיא לא בריאה מי יודע מה.
    ולפני 6 שנים היתה נוסעת לתל אביב.
    ועוד הפעם, מי שרוצה למצוא עבודה, מוצא.

ופעם נוספת, אני לא מדברת על אנשים כמו אבא שלך,
    אלא על כאלה שלא רוצים לעבוד! ויושבים על כספי ביטוח לאומי בלי בושה!
    מתרצים שהם חיים "בקריית גת", ושחכים שיש תחבורה ציבורית.
    נטלי
  • אני בהחלט מסכימה איתך שזו בעיה קשה האנשים האלה. לא חסרים כאלה בכל עיר, ואכן - מי שרוצה למצוא עבודה לרוב מוצא... גם אני לא אוהבת לראות את החברה הצעירים האלה יושבים בבתי קפה או על הברזלים, חיים על חשבון ההורים וטוענים "מגיע לנו" "המדינה חייבת לנו". אם אתה לא עושה שום דבר עבור עצמך - איזו סיבה יש למדינה לעזור לך? ולמה בכלל המדינה צריכה לעזור לך אם אתה צעיר וכוחך במותניך?
  • על זה בדיוק אני מדברת.
    אני רואה בקריית גת גברים ונשים צעירים יושבים כל היום על ספסלים או בפיצוציות ומז#$%^% תשכל אחד לשני.
    אבל את יודעת מה?
    אני לרוב מרחמת עליהם, והם לא ממש מעצבנים אותי.
    חבל על הבריאות.
    אם כבר זה המצב ואין מה לעשות,
    אני מעדיפה להיות המפרנסת מאשר שיפרנסו אותי.
    נטלי
56 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה