זה כואב ומתסכל................. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היו לנו אורחים בערב אז היום כמובן הייתי צריכה לשטוף את הרצפה.
    אחרי שסיימתי לשטוף והבית היה נקי הלכתי לקפל את הכביסה. ניגשתי לספה והציפורן בבוהן נתקעה בספה בעוצמה. כמובן שירד לי דם וממש כאב לי אבל הכי מעצבן זה שאגם החליטה שהיא רוצה רק ידיים ולא בעריסה אז פשוט דיממתי בכל הבית במשך חצי שעה עד שהצלחתי להרדים אותה לכמה דקות. השכבתי אותה בעריסה, ניקיתי את הדם בבית (כמובן שוב בעזרת המגב והסמרטוט) והתפנתי לשטוף את הרגל, לשים פולידין ולחבוש אותה.
    אני ממש מקווה שהציפורן לא תיפול ולא יהיה לי שם זיהום. בעוד שבועיים הבריתה ואני ממש רוצה ללכת עם סנדלים
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
13 תגובות
עמוד 1
  • אוי זה נשמע כואבבבב

• אאוצ'

• איזה באסה
    איפה היה בעלך ?

מקווה שהציפורן תחלים לך מהר
    יש את הלקים החדשים שהם כמו בניה של הציפורנים אולי היא תוכל למרוח לך על הבוהן

• תרגישי טוב
  • אאוווצ'!!

• תודה בנות.
    בעלי בעבודה.
    מדהים איך כל פעם שאני לבד בבית ומנקה קורה לי משהו כואב

באהבה, ליאת.
  • זה נשמע ממש כואב
  • אוי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תרגישי טוב נשמה
  • נשמע כואב
  • אוףףףף
    זה כ"כ מעצבן
    וכואבבבבבבבבבב

• נטלי חשבתי על זה אבל אני לא יכולה לשמוע אותה צורחת ככה. זה כואב לי יותר מאשר הרגל

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה